sunnuntai 6. syyskuuta 2009

No se kassi lahjapaperista

Siinä aiemmin mainitussa lahjakirjassa tosiaan oli se ohje tehdä itse lahjakassi esim. lahjapaperista tai tapetista sopivan kokoisen laatikon päälle taittelemalla. Aioin sen koittaa, ja viikko sitten siihen tarjoutui tilaisuus. Kummityttö täytti 2 vuotta ja sai lahjansa tälläisessä kassissa.
Kassi on taiteltu virvelikela-laatikon päälle. Muumikuva on lautasliinasta, joita meillä oli neidin 3v synttäreillä, ja nauha muistaakseni kierrätyskeskuksesta joskus mukaan tarttunut. Liimana käytin raksa-aikaista kontaktiliimaa, jolla liimattiin kulmalistoja, ja hyvin näytti kassin liimaukset kestävän oman kolmevuotiaan käsissä, sekä lahjansaajallakin. Kuvassa vielä sisältökin, eli vähän legoja, neuvolakorttikansio ja trikoopaita.

2 kommenttia:

joska kirjoitti...

Tämä on kyllä hyvä idea, pitää laittaa muistinperukoille ylös. Varsinkin joulun alla tarvitaan paperikasseja monta kun kummilasten lahjat on kivempi ojentaa siinä kuin muovipussissa.

tinttara kirjoitti...

Mainio idea! Juuri tänään kateltiin Aidan kanssa erästä prinsessa lehteä jossa oli ohjeet muropaketista ja lahjapaperista tehtävään hienostelulaukkuun. Päätettiin ostaa muroja heti seuraavalla kauppareissulla,oli se niin upea laukku :)