perjantai 11. syyskuuta 2009

Kivat verkkosukat

Jep, noin kommentoi mieheni, kun esittelin nämä ensimmäiset pitsineulesukkani. Pitsikuvion ohje löytyi Ullalta, Nukkumaijan unisukat-nimellä. Tosin tein sukat ohjeesta poiketen aloittamalla ne kärjestä, joten kuvio juoksee siis toiseen suuntaan ja reunaan tulee kolon sijasta tuollainen kaari ylöspäin, joka ei tuossa alemmassa kuvassa oikein esiinny edukseen.
Lanka on Nallea ja silmukoita sukissa 45. Yritin marketeista löytää turkoosia nallea, mutta ei, lieneekö olemassakaan tämän syksyn valikoimissa. Pitänee tehdä retki paikalliseen lankakauppaan, josko sieltä löytyisi vaihtoehtoja. Tässä vielä tarkemmin kuviota:
Suuri kiitos the voorumin neuvojille, ei olisi ilman niitä nämäkään sukat valmistuneet. Joku kun ei tajunnut ensin miten nuo reiät saadaan näkyviin. Eli langankiertoa EI tehdä automaattisesti kiertäen, vaikka se kierto onkin :P

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

tykkään ♥

Merith kirjoitti...

Ihanat <3

Jos haluat turkoosia nallea, niin tee sukat ensin valkoisella ja värjää valmiit sukat:) Novitan värivalikoimat on aika surkeat ja toistavat itseään vuosi vuoden jälkeen:/

irinka kirjoitti...

Vau, kiitos Merith! Tuota pitääkin joskus kokeilla, ei ole tullut mieleenkään villasukkia värjäillä, vaikka muita värikokeiluja olen tehnytkin. No enimmäkseen huopuvia kool aidilla tai sitten vaatteita pyykkikoneväreillä.
Kiitos ideasta!