keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hei vaan, hengissä ollaan!


Seitsemäs toukokuuta syntyi pikkuinen pikkuveli meidän porukkaan. 


Tekemistä on riittänyt niin ettei blogiin ole ehtinyt. Muutaman  kerran olen varovaisesti käynyt tyhjää kirjoitussivua vilkaisemassa, mutta kirjaimen kirjainta en saanut aikaan. 

Ja kyllä, on juurikin niin ihanaa kuin kuvittelinkin pukea pikkuinen niihin rakkaudella ommeltuihin pikkuvaatteisiin. 


Sairaalareissu on kurjan pitkänlainen, vietävän bilirubiinien takia vauva oli kolmeen kertaan sinivalossa, mutta on tässä toki ehditty jo kotonakin olemaan ja arkea opettelemaan kun reilu kuukausi on jo pojalla ikää. 


Poikanen kuvittelee että olisi tarkoituksenmukaista pitää minut iholla 24/7, joten ompeluhuonekin on saanut rauhassa kerryttää pölyä nurkissaan. Vaikka kävin kyllä pölyjen seassa vähän kokeilemassa koneita, onneksi on kantoliina! 

Muistelin tässä kirjoitellessa muutamaakin erilaista kuvaa, joilla voisin tämän bloggauksen kuvittaa, mutta hui, niitähän ei löydykään mistään. Kaivelin kaikki mahdolliset kansiot ja viime vuodenkin kansiolistauksia, josko olisin pieleen heittänyt kansion nimen tmv. mutta ei. Paniikissa mietin että ne on hävinneet, kunnes keksin että ovat toivottavasti kamerassa edelleen. Nyt sormet ristissä siihen asti että kamera kotiutuu auton mukana, ja kuvat olisivat tallessa!

Muutama hassu kuva kuitenkin. 
Toivottavasti palaan pian!

10 kommenttia:

Hanna/ Punatukka ja kaksi karhua ♥ kirjoitti...

Onnea pikkuisesta ❤ Bloggailla ehtii kyllä sittenkin, kun vauva vähän kasvaa :)

Heidi kirjoitti...

Onnea pienestä rakkauspakkauksesta <3. Ihana!

naurispelto kirjoitti...

Onnea pienestä ihanuudesta <3 Ihana tumma tukka, tuli kuopuksen vauva-aika mieleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Vauva kantoliinassa/imetystyynyllä täälläkin ommellaan. :) yksinkertaisia juttuja, mutta koneilta ei vaan pysty olla poissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pikku pojasta ja hyvää kesää!
tytti

irinka kirjoitti...

Kiitoskiitos!

irinka kirjoitti...

Kiitos ja onnittelut myös sinulle! Täällä meinaa olla entistä enemmän jonkunlaista säännöllisyyttä aamupäiväunien suhteen, eli ompeluaikaa..tai tämän viikon tehokas työaika on pakko käyttää ristiäisvalmisteluihin..

irinka kirjoitti...

Kiitos! Meillä on muillakin ollut ja onhan tämä suloinen letti, meille niin tuttu, että vähempi olisi jo vieraan näköinen.

irinka kirjoitti...

Kiitokset! Ja ihana hän tosiaan on, vauhdilla kasvava mussukka!

irinka kirjoitti...

Kiitos! Niin ehtii, toivottavasti saan tämän kuitenkin hengissä pidettyä edes harvakseltaan päivitellen..vielä jos opettelisi puhelimella bloggaamisen!