perjantai 13. helmikuuta 2015

Hyvää ystävänpäivää! DIY-kortti

 Jostain syystä, vaikka muuten teen paljon käsillä, ompelen, neulon, virkkaan ja värkkään, niin varsinainen askartelu on aina ollut aikamoista tuskartelua. Ja sehän on se ja sama, pärjään vallan hyvin ilman askartelua, mutta uusi lähestymiskulma asiaan on tullut lasten kasvun myötä. Tytöt, tokaluokkalainen ja eskarilainen ovat jo muutamana vuonna kantaneet kotiin kavereidensa askartelemia ystävänpäiväkortteja. Ja minä olen tuntenut sitten noloutta ja saamattomuutta, kun meillä ei ole ollut askartelutalkoita.  


Tänä vuonna oli kerrankin toisin, ja tytöt ihanan omatoimisesti lopulta hoitivat itse tuskartelun askartelupuolen (minä en saanut tehtyä tätä mallikappaletta enempää). Lopputulos tosin katosi kuvaamatta reppuihin, joten todistusaineisto on vähissä.


Minä tuskartelin ideaa ja tälläisiin vermeisiin päädyttiin, kiitos pinterestin ja googlen.   Ja ihanan nettikaupan nimeltä POP UP kemut. (oih siellä olisi vaikka mitä ihanaa *kuola valuu*) 
Vessapaperihylsystä teippaamalla tehty sydän-muotti, akryylimaalia, Pop up kemujen ilmaiset DIY-rusetit ja kaapista löytynyttä kartonkia.

Mukavaa ystävänpäivää kaikille lukijoille, ja äkkiä askartelemaan huomiseksi jos siltä tuntuu! Muuten olkaa vapaasti askartelematta!