sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pienten poikien kesävaatetta


Tilaustyönä tein ohuesta viskoositrikoosta vilpoisia haaremihousuja. Koot 74cm ja 104cm.


Kaavoitin mallin haaroista tietysti väljäksi, haaremit kun on, ja lahkeet sitten ihan pilleiksi, niin että erillistä resoria ei tarvittu ja lahke voi silti olla reilun mittainen ja jäädä rutulle nilkkaan tuolta kapealta osalta. 


Yhdet hätäiset tein samalla kaavalla omalle pojulle, mutta huomaa kyllä että housujen luonne muuttuu kankaan mukana. Sininen kangas on kuvassa jo rutussa pesun jäljiltä, mutta päällä ollessa puuvillatrikoo ei tosiaankaan laskeudu samalla tavalla kuin mustien housujen 'painavampi' viskoositrikoo. Toki sinisistäkin tulee sellainen rento ilmava kesäfiilis joka tapauksessa. 


Omalle pojulle tein myös muutamat polven alle yltävät joustis-shortstit ja limen vihreästä tähdestä perus t-paidan violeteilla kanteilla.


Hannan Kankaasta ostin muutaman loppupalan vielä nuita JNY:n tähtiä, jotka on olleet omissa ja tilaustöissäkin tosi tykättyjä. Tämän limen lisäksi siis myös tummanruskea pohjaista valkoisilla tähdillä. Näistä voi siis tilata vaikkapa pipoa tai kesävaatetta, niin kauan kuin paloja riittää. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mustat haaremihousut ollu pojilla kovassa käytössä! Ihanan rennot housut! Ja väri sopii kaikkien paitojen kans! :)

irinka kirjoitti...

Kiitos :D Jep, musta on aina musta!