lauantai 7. kesäkuuta 2014

Takasin ruotuun

Irinkan kone on ommellut taas metrin jos toisenkin blogihiljaisuudesta huolimatta.  Muutama kevätjuhlamekko ja monia ihania arkisempia vaatteita.  Arkihan se on parasta aikaa käyttää suoskkivaatteita.

Ihankohan esittelen taas jotain itselle valmistunutta. Tämä oli alunperin testipaita, mutta taitaa jäädä ihan lempivaatteeksi, niin paljon kuin väri antaa myöten. 


Ällistyttävän paljon istuvuuteen vaikuttaa trikoopaidassakin nuo pienet muotolaskokset tuolla kainalossa. 


Itsensä kuvaaminen peilin kautta on hmm...mielenkiintoista (hankalaa) ja kuvat on kaikenkauheita, mutta julkaisen ne silti. 


Huomatkaa villasukat :D 

Ja vielä iloksenne osittain onnettomat ostokseni Metsolan Ysmyistä. Ehdin jo iloita huiman alhaisesta metrihinnasta per kangas kun painoin tilaa-nappia pätkivien nettisivujen välllä toimiessa, enkä huomannut mitään ennenkuin avatessani pakettia. 'Miten kummassa täältä tälläinen riekale ruskeaa mokkaruutua tulee vastaan, eikös näitä ole normaalisti taiteltu kun kankaan kulma noin muiden välistä repsottaa?!'
No, ei se mikään kulma ollut, minä olin nohevana tilannut ko. kangasta 10cm metrin sijasta.Hups. Ja naurua.


Kyllähän tuosta saisi vaikka kolmio-bikinit,  tai vaikka kiiloja hattuun :D Jopas sitä, ensikerralla tarkempana niiden tilausyksiköiden kanssa. Ja sen ostoskorin sisällönkin voisi lukea ajatuksella jossain välissä.  Ysmyissä siis osa kankaista myytiin valmiiksi metrin paloina, jolloin koriin tuli 1 kpl, ja osassa ale hinta oli kymmenelle sentille, jolloin kangasta olisi pitänyt metriin olla 10kpl. 

Muuten, kiitokset Metsolalle taas reiluista YSMY-hinnoista, metrin palat oli reiluja ja toimitus tosi nopeaa!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai, toisten ysmyostokset onnistui. :) itellä meni niin sotkuksi ettei tosikaan, jo maksetut kankaat olikin loppu ja kun paketti tuli niin yksi kangas puuttui ja kaikkea muuta sellaista. Argh, asioin enää putiikissa paikanpäällä...

Anonyymi kirjoitti...

Kivan mallinen paita ja näyttää hyvältä ! :) - P

Miina kirjoitti...

Hahah, kivat kolmiobikinit tulossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan mallinen toppi! Minäkin kerran tilasin jostain nettikaupasta 10 cm joustavaa kanttinauhaa…:D.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan mallinen toppi! Minäkin kerran tilasin jostain nettikaupasta 10 cm joustavaa kanttinauhaa…:D.