tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ja nro8


Neiti on pitemmän aikaa takertunut kirpputoireilla milloin enemmän, milloin vähemmän hikisiin liian isoihin pelipaitoihin, joissa on jos  minkälaista logoa, mainosta ja väärän seuran painatuksia. Yllätys, en ole suostunut moista kotiin asti ostamaan, vaan siirtänyt pelipaidan hankkimista aina eteenpäin. Nyt 7-vuotiaan autopaidasta kehittyi ajatus tehdä K-lle itse 'pelipaita'.  


Suomenlippu, oma sukunimi ja pelinumero piti saada mukaan. Ja valkoiset raidat olkapäille. 

8 valikoitui numeroksi,  vaikka syntymäpäiviin vielä pari kuukautta onkin, että sitten kesällä on oikea numero käytössä. 


Yllättävän paljon tympäisi huomata, että nimihän olisi pitänyt lukea numeron yläpuolella, eikä alapuolella, tyhmä tyhmä minä. No, liian pitkäkin nimi meinasi olla, tein kirjaimet ainakin kerran uusiksi, että nimi sopi paitaan. Yritän lohduttaa itseäni että kirjaimia olisi pitänyt vieläkin pienentää jos sen olisi halunnut tuonne ylös raglan-saumojen väliin, joten olkoon ja menköön. 


Ihan hauskaa ja leppoisaa tuntuu vaihteeksi applikointi olevan. Ällistyttävän työlästä kyllä kaikkien pikkukappaleiden triplaleikkuiden kanssa. (tai tässä kämmäillessä vielä muutamat liian isot kirjaimet päälle).


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai ku magee! Pitääköhä pian pelikaverille tilata samanlainen ... :)

irinka kirjoitti...

Kenestähän lie pelikamusta kyse, mutta neiti tosiaan tuli pitkän listan kanssa koulusta kotiin, että kuka luokkakavereista tilasi mitäkin :D
Sovittiin sitten että kun tulee synttäreitä, niin jos ehtisi silloin lahjaksi tehdä, muuten tilaukset äitien, isien, kummien, mummien tai rahojen kanssa, kiitos! :D

Miina kirjoitti...

Hah, aika hauskaa että pelipaidat kiinnostaa... :D hieno paita!

Eeva kirjoitti...

Niin piti sanomani (puhelimella yritin jo aiemmin kommentoida) että kaikis kovimmilla fudisjoukkueilla on nimi numeron alla just näin. Kuten mun suosikilla Bayer Münchenilla. Joten tää on just niin magee paita! Oisinpa saanu ite lapsena tuollaisen!

irinka kirjoitti...

Jes, kiitos Eeva! Tämä lohdutti :D

Anonyymi kirjoitti...

Irinka, minäki tahon! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno! Miten ois meijän pelijoukkeelle tollaset 😊 aakoo