tiistai 3. joulukuuta 2013

Sijaistoimintaa


Järjestelinpä tuossa jo jokunen viikko sitten resorinjämälaatikkoa ja lankarullia ja työpöytää ja kangaskaappeja ja kangaslaatikoita ja paperikasoja ja kaavakansioita ja yläkaappia ja ja ja. Luultavasti vain siksi, että oikeasti tekemistä odottaisi jokin vielä työläämpi projekti johon en saa tartuttua..nimittäin kauan mielessä pyörinyt ajatus uudesta nettikaupasta, entinen on vuosimallia nelireikäinen nappi, eikä sitä saa järkevästi enää päivitettyä nykypäivään...tarkoitan tietysti onnibumin sivuja. Mitähän tuota tekisi?


Nythän irinkan tilaustyövaatteita, pipoja ym voi ostaa puhelimen, sähköpostin, blogin, facebookin ja nettikaupan kautta.  Paikalliset ja muutkin vierailijat on tervetulleita sovittaessa työhuoneelle, mutta se taitaa olla maantieteellisten tosiasioiden takia harvojen hupia, tietysti jos kävisi vaikka Rukan maailman cup-kisojen ajaksi pystyttämässä IIISON kyltin tuohon tienvarteen niin ehkä joku venäläinen kävisi ja ostaisi kaiken pois.  (Täällä olisi oikeasti mahtavat mahdollisuudet myös itäisten naapurien kanssa kaupankäyntiin mutta missä olet oi kielitaito?)

Tilaustöissä muuttuvia tekijöitä on paljon, aina koosta, mallista, erikoistoiveista, vetoketjunväreistä ja taskunpohjakankaista alkaen, että on aavistuksen haasteellista saada kaikkia ominaisuuksia vetovalikoihin. Kangasvaihtoehtojakin on tilattavissa toiveiden mukaan liki mitä vain, joten eipä ihme että pieniä aivoja pakottaa ajatus ratkaisun teosta.. JOS laittaisi uuden kaupan, niin kun se ei kuitenkaan olisi ihan perfect, uskallan sanoa muutaman viikon nettikauppaohjelmia vertailleena...  ja kun kaikista hauskinta on kuitenkin tehdä juuri sitä mitä tilaaja haluaa, eikä sarjaa ja sataa samanlaista, tai edes vähentää vaihtoehtoja rajallisiksi.

Eli, pitäiskö Irinka satsata uuteen nettikauppaan (vanha joutaa jokatapauksessa tunkiolle pikkuhiljaa) 
vai ostatteko ilman sitäkin jos ostaa haluatte? 
 
Nih, hmm...*miettii miettii..* 
 
Ja arvonnankin meinasin tähän lisätä, mutta en kehdannutkaan velvoittaa ketään kommentoimaan minua mietityttävää asiaa saadakseen osallistua arvontaan.  Eli ei kommentointivelvoitetta, jokainen kommentti kuitenkin ilahduttaa. Aina.  Ja se arvonta on luvassa hieman myöhemmin, olisko tuossa 11.päivä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paikkakuntalaisena ja palvelun huippulaatuiseksi todenneena tilaan sulta ilman nettikauppaakin. :) -Marja

Unknown kirjoitti...

Toisaalta samaa mieltä kuin Marja (ehdottomasti samoin adjektiivein!!) mut löytääkö muut valikoiman paremmin jos ois nettikauppa? Toisaalta taas tää blogi on huippu joten oisko tässä markkinointikanavaa tarpeeksi? Ainakin ite mainostan et luepa sitä blogia ni sieltä varmaan löytyy myös yhteystietoja :)
-H

Miina kirjoitti...

Nettikuappa näyttää kyllä ammattimaisemmalta kuin blogi mutta joo onhan se vähän kömpelöä laittaa jokainen yks erilainen tuote sinne jos tekee yksittäisiä vain. Mulla saa kuitenki kätsysti kuititki sieltä valmiiksi niin helpottaa sitä hommaa sitte :) ja nettikauppaan saa järkevämmin ehkä (tai sitte minä en vaan osaa...) tehtyä niitä kategorioita ja lajitteluja ja haku on plussaa kans :) :) älykästä pohdintaa, mulla on migreeni just :)

irinka kirjoitti...

Thank you murut! Kiitos mukavista sanoista ja ajatuksista verkkokaupan ja blogin suhteen.

Kyllhän mie en tiijä mitä teen. Koitan asettaa itselleni jonkun takarajan tässä että sais asian päätettyä, eiköhän se tästä..