lauantai 27. huhtikuuta 2013

Insuliinihousut


Pieniä tai vähän suurempia diabetes-lapsia ajatellen ompelin erään äidin tarpeeseen ideoimat Insuliini-housut. Eli housut, joissa on vetoketjut reisien kohdalla insuliinin pistämistä varten.


Nämä ensimmäiset insuliinihousut on kevääksi toteutettu paksusta lämpimästä collegesta, jolloin lapsi tarkenee ilman pitkiä välihousuja.

Kiitos kuvasta reippaalle mallille!
 Tuleva eskarilainen opettelee itse insuliinin pistämistä ja housut toivottavasti helpottavat ja ehkä innostavatkin omatoimisuuteen koulupäivän aikana.


Housuistahan voi tehdä millaiset lapsi tai äiti tahtoo;  värit, kangas ja malli voivat olla aivan toisenlaiset ja esimerkiksi taskuilla saa monenlaista ilmettä housuihin. 


Näissä kaava on omani, koko 120cm. 

Teen näitä mielelläni tilauksesta myös muille tarvitseville, 
ota yhteyttä vaikkapa sähköpostilla irina at onnibum.net

13 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Kätevät! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten mainio idea!

Annukka kirjoitti...

Aivan mahtavat! Loistava idea, ihanaa lasten ajattelua! Ja voishan tällaiset toteuttaa isommallekin diabeetikolle, mikä estäis? :) Upeat!

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Voi kuinka hienot ja käytännölliset! Nämä todellakin helpottavat käyttäjänsä elämää, kun ei tarvitse mennä mihinkään piiloon laskemaan housuja pistämisen ajaksi.

Tanja K kirjoitti...

Hillitön idea!

Anonyymi kirjoitti...

Lapsi todellakin pitää näistä! Ei kuulemma muita enää tahdo laittaakaan:) tietysti vain toisen väriset samanlaiset ,kuten tilattu jo onkin.Suosittelen lämpimästi.
-mallin mamma-

Anonyymi kirjoitti...

voi miten hienot ja hyvä idea

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtava idea :)
Meillä monia diabeetikoita tuttavina, kukaan heistä ei kyllä ole osannut tämmöisiä kaivata. Jännää kun niin yksinkertainen idea!

Irma

Anonyymi kirjoitti...

itse diabeetikkolapsen äitinä olen näitä miettinyt, mutta itsellä ei ole ollut kykyä tehdä ja en ole tiennyt, kuka alkaisi toteuttaa ideaani eli kiitos ja näitä vois vielä, vaikka hieman kehittää :)


nina kirjoitti...

Aivna mahtava idea!!! Varsinkin koulussa todella kätevät, ei tarvitse odottaa että muut ovat lähteneet pois tai siiryä toiseen huoneeseen!!! Ihan mahtavaa!!!

Teri kirjoitti...

Onpa hyvä idea!! Eikä näytä ees mitenkään "pahalta" kun vetoketjut ovat ihan taskujen näköiset. Hyvä hyvä. Laitapa kuule diabetes-lehden toimitukseen sähköpostilla viestiä, niin saat sinne ideas markkinoitua! :)

eitsu kirjoitti...

Hieno idea!

Katja kirjoitti...

Onpas mahtava idea!!