maanantai 18. helmikuuta 2013

jumpsuit parhaimmilla resoreilla

Oon ihan innoissaan neonväreistä :O 


Viksummin sanoneita lainatakseni, on vanhat neonvärivaatteet edelleenkin enimmäkseen ihan karmeita, varsinkin yhdistettynä olkatoppauksiin ja permanenttiin. Mutta mutta, johonkin yhdistettynä, toistaiseksi ehkä vielä enemmän tehosteena kuin kovin isoina pintoina (varsinkaan minun päälläni), kuulostaa oikein hyvältä laittaa johonkin ripaus neonväriä.  oijoijoi, nyt kun vielä löytäisi jostain sopivia kankaita ja vetoketjuja ja ja ja. 

No tässä yksi pieni jumpsuit joka jo ehti uudelle pienelle käyttäjälleen. 


Koko n. 56/62cm ja kaava omani.Vihreä puuvillavelour on ammoisilta ajoilta, peräisin Myllymuksuilta. Iiiihana resori siskon diilausta sieltä kouvolasta päin. 


p.s. arvoisat arvonnan voittajat, pahoittelut että postiloota ei ole vielä kolissut, mutta hyväähän kannattaa odottaa. :F

5 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Eikös se ollut uusin käsityö lehti joka hehkutti et neon värit palaa! Ja juurikin tuolleen pieninä ripauksina sinne tänne. Että ihan kuule on huippumuodikas tuo haalari vaikka vähän tuolta riviesi välistä sellai leikkisä "itsehäpeä" sinulla pilkahtaakin neonvärien käytöstä ;-)

Minä muuten laitoin musta-vihreää vastaavaa resoria jokunen aika oman poikani "työmaasettiin".

Mieli kirjoitti...

Täällä on yksi, joka meinasi juosta vaatekaupoilla karkuun, kun kevään hitit eli juurikin neonvärit räjähtivät silmille! ;D Tässä haalarissa on sopivasti pieni annos! :) Kiva myös edellisen postauksen pipo!

Omppis kirjoitti...

Toimii, me like! :-)

HeiDu kirjoitti...

Mua on kauhistuttanut nää neonvärit mutta tuo resori on kyllä ihan loistava! Sopii tuohon jumpsuittiin ihan täydellisesti.:)

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa kuinka paljon pitää varata kangasta n. 100 senttiseen jumpsuitiin? Kiitos:)
.riikka.