maanantai 21. tammikuuta 2013

Vauvalle naapuriin

Tunnustan ailahtelevaisuuteni tässä asiassa. Sukulaisten ja kavereiden vauvat saavat minulta vauvalahjoja tasan sen mukaan miten jaksan tehdä. No toisinaan on osuutta työtilanteella tai muilla ulkoisilla ompeluajan ja inspiksen häiriötekijöillä. Mutta siis, se jokatapauksessa on arpapeliä tuleeko tästä taloudesta vauvalahjaa vai ei...


Nyt iski into pilkkoa loppu tästä ihanasta herkullisen turkoosista kankaasta samantien käyttöön. Joskus tätä törkynormi-hinnalla ostin zeppeliinistä, ja viimeviikolla leikkelin omalle pojulle paidan ( jota en vielä ole ommellut..) ja palaa jäi sen verran että siitä vielä pienen vaatteen saisi. 


Paidan kaava oma, housut on hitusen muunnettu uusimmasta Ottobrestä, eli 1/13, Tiikeri-kaavasta.  Pidensin vähän varsinaista housuosaa ja tein erilaiset resorit lahkeeseen kuin ohjeessa oli.  


Housuihin applikoin kaksi peräkkäistä autoa.  Setti on kokoa 62-68cm.

Pienempi mutta tosi kiva vauvalahja voisi mielestäni olla vaikkapa seuraava tilauksesta tehty setti. Eli vauvalle tumput merinovillavuorella ja liivinsuojat äidille samalla kuosilla. Liivinsuojissa siis valkoisen pul- eli kosteussulku-kankaan päälle on ommeltu vielä tuo tähtitrikoo. Suojien sisäpuoli on antibakteerista ja hellää bambupuuvillafleeceä.


Oranssit tähdet JNY:n jerseytä, royal-tuotteesta.  

Kiitos arvontaan osallistuneille! Teen voittajista uuden postauksen ihan piakkoin.

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihanan reipas vauvalahja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihana lahja.Pääsee jo aina pian käyttöön. Kiittelee naapuri :)