maanantai 26. marraskuuta 2012

Pipe leg

Neiti I sai herkullisesta turkoosista joustofarkusta uudet housut. Kaavana Ottobre 2/2012 Pipe leg, koossa 98cm. Lisäksi vähän tarkistelin mittoja eräistä serkun vanhoista sopivista pillifarkuista. Ompelin vyötärökappaleen sisäpuolen trikoosta, että olisi pehmeämpi iholle osuessaan. 


Housut on tyylikkästi rutuilla, ne piti riistää suoraan käytöstä, että sain tasokuvatkin otettua. Tahtoo sanoa että tykätyt housut, hyvä mieli siis itselläkin. 
 
Takataskut toteutin aikalailla ohjeen mukaan, mutta kaavaan kuuluvat reisitaskut jätin laiskana pois. Ja kun nämä on käytössä paljon erilaisten mekkopaitojen kanssa, niin eipä ole ne taskut haitolla helmaa ruttaamassa. 
 
Tikkaukset tein Korventien Annin ja Tosimummon innostamana tavallisella ompelulangalla, mutta kaksinkertaisena. Eli laitoin lisätapin langalle koneeseen, ja pujottelin kaksi lankaa yhtämatkaa  läpi langaanohjainten ja neulansilmän. Valkoinen tikkaus olisi ollut toinen vaihtoehto, raikkaampi luulen näin jälkikäteen, mutta testaan sitä sitten loppukankaasta tulevaan tuotteeseen.
 

On hienot kerhovarkut!

 Temputkin onnistuu.

Jemmassa on vielä pinkkiä joustofarkkua, mutta harmittaa että tilasin niin lyhyet pätkät, ettei oikein  isommalle neidille saa housuja...paitsi jos kikkailisi jotain.  Kangas on tilattu keväällä(?) jo lieblingsstuckelta, ja nyt tuntuu että olisi pitänyt ottaa muitakin värejä. (ihan kuin minulla ei olisi jo aivan liikaa kangasta muutenkin..)

7 kommenttia:

kewa kirjoitti...

tämmöiset ottas itsellekin!

Anni kirjoitti...

On ne hienot!

Heluna kirjoitti...

Makeet pökät :)

Mieli kirjoitti...

Hienot! Hyvin istuva malli :)

HeiDu kirjoitti...

Nää on MAKEET! mulle kans ;)

Leisa kirjoitti...

aivan loistavat! Heti piti alkaa kurkkia lehdestä mistä koosta nämä alkavat :)

Tanja K kirjoitti...

Vau! Olet kyllä taitava!