perjantai 14. toukokuuta 2010

Sotketaan työt ja huvit! Arvonta!

Nyt menee pullat sekaisin, Tadaa, olkaa hyvät!  OnniBumilla on mahtava tilaisuus teettää omalla kuosilla PUL- kangasta, joten kisa pystyyn jotta saadaan se Paras tuotantoon!
Lisätietoa itse kisasta ja osallistumisesta osoitteesta www.onnibum.net!

Tarkoitus on teetää kangasta myyntiin, ja teettää kankaasta ihkupihkuja vaippoja, vaippapusseja ja mitä mieleen juolahtaa! Kannattaa laittaa kuosiehdotus tulemaan, osallistujien kesken arvotaan 20e lahjakortti OnniBumin vaippakauppaan (josta toki muutakin kuin vaippoja löytyy) .

Lisäksi ajattelin jonkinlaista blogiarvontaa, jonka siivin kuosikisa kenties leviäisi monien taiteellisten bloggaajien keskuuteen!  Osallistua voi liittymällä lukijaksi ja tai/linkittämällä OnniBumin Kuosikisan blogiinsa!  Ja helpoin olisi minun pitää listaa arvontaan osallistujista, jos näistä ilmoittaisi tämän postauksen kommenteissa.

Palkintona blogiarvonnassa olisi vaihtoehtoisesti
a) OnniBumin 15e lahjakortti
b)  Metsänväki-kangasta 57 cm korkea pala, pakanleveydeltä.
c) Erikseen sovittava ko. blogista näkyvään taitooni sopiva käsityö; kuten villasukat, huivi tai muutama nukenvaate.

Kannattaa kertoa eteenpäin! Blogiarvonta olkoon voimassa toukokuun viimeiseen päivään asti! MUOKS. Jospa kaivaisin jostain aikaa tämänkin levittämiseen niin annetaan olla vielä tuohon 15. päivään saakka arvontakin.

5 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Linkkasin ja vinkkasin. Siis osallistun arvontaan! Nappasin myös kuvan mukaan. Toivottavasti on ok?

Hannele kirjoitti...

osallistun ilomielin arvontaan.. olen lukijasi siis.

Ceraci kirjoitti...

Liityin lukijaksi ja osallistun arvontaan. :) Tänne pitää palata ajan kanssa, niin pääsee selailemaan tarkemmin läpi, nyt oli vaan pikasilmäys iltapalan lomassa.

hanna-naa kirjoitti...

Mukaan tullaan! :)

irinka kirjoitti...

Arvonta suoritettu, Kiitos osallistujille!
Kiitos tätä kautta vielä kuosiehdotusten lähettäjillekin, nyt vain odotellaan miten käytännön toteutus lähtee rullaamaan.

Arvonnan voittajaksi valikoitui numero neljä, eli hanna-naa. Otan yhteyttä s-postilla piakkoin!