maanantai 19. huhtikuuta 2010

Norsu- sekä maatilapaitoja

Ehdinmpä taas omiakin juttuja ompelemaan ja bloggaamaan töiden välisssä. Viikonloppua edeltänyt työryysis on onneksi ohi ja norsupaidat syntyikin sukkelaan. Oli ne tosin leikattu viimeviikon alkupuolella jo ennen kuin kankaat päätyi vallan muuhun käyttöön. Kumma kun kaikki kankaat näkyy vaippoina minun silmiini. Onko teillä muilla samaa ongelmaa? Mistäköhän johtunee?

Molemmat neidit sai siis norsupaidan, pienemmälle ruskea, isommalle lime. Molemmissa on paikallisesta kangaskaupasta ostettua reippaan pinkkiä trikoota kaula-aukossa ja helmassa. Hihat käänsin ja ompelin jousto-ompeleella. Paitojen kaavat on Ottobre-lehdestä.

Heti kankaiden tultua varsinkin isompi neiti ihastui maatila-kankaaseen, jonka tilasin lähinnä pienemmän paidaksi. Onneksi sitä oli reilusti ja molemmat sai paidan tästä järkyttävästä kankaasta. Jotenkin tuosta vihreän sävystä tulee sellainen -80 tai -90 luvun collegepaita mieleen....  Pienempää paitaa en löytänyt kuvaan, pyykkikorin pohjalla varmaan, mutta paidat on samanlaiset; kanttasin helman ja hihansuut punaisella trikoosuikaleella ja kaula-aukkokin sai samaa kangasta  resorin korvikkeeksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihania!

Oletko ajatellut tulevia mahdollisia kummilapsia? hahah saattais olla tuollaiset norsu ja maatilakuosit kuumaa kamaa 60 senttisissä vaatteissakin..

ja p.s. ei mee paljoa kangasta pieniin. :3

Anonyymi kirjoitti...

vov! makiat nuo norsupaidat!

ps. oon kokoa 152-158.

t. miina päänsärkyisine huumorintajuineen

Pirta kirjoitti...

Pirteä pinkki sopii kyllä vallan mainiosti resoriksi puseroihin,nättejä. Mulla ei tule kestovaipat kankaista mieleen, kun meillä ei kestoilla. Mukavia ompeluhetkiä!