tiistai 24. marraskuuta 2009

Shhh...joululahjoja

Kurkkaus joululahjoihin, joista ei sitten hiiskuta ainakaan meidän pikkuneideille, eikä kummilapsille. Tiedä kenen paketteihin nämä eksyvät, tontuthan sen päättävät.  Eli kahvileipää on lähdössä pukinkonttiin, jospa näistä muutkin kuin omat lapset innostuisivat.


Jäätelöiden teosta kuuluu suurin kiitos eräälle bloggaajalle, jonka blogista idean varastin. Täältä löytyy Pieniä aikaansaannoksia-blogi. Ja siellä on aivan mahtavia leikkuruokia, vaikka miten paljon. Tässä siis hyvä syy ostaa tikkujäätelöitä, joita meidän pakkasesta ei juuri ennen ole löytynytkään, ja neidin ei enää joulun jälkeen tarvitse käyttää tusseja jäätelöinä, joita tarjollaan ahkerasti sekä oman perheen jäsenille, että vieraillekin.6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saiskos tuohon tikkujätski blogiin linkkiä? =)

irinka kirjoitti...

Osoitteesta http://aikaansaannoksia.blogspot.com/ löytyy tikkujätskiblogi. Siellä on vaaaaaltavasti mahtavaa leikkiruokaa!!

Yritän laittaa linkin vielä järkevästi tuonne tekstiinkin.

Esmeralda kirjoitti...

Onpas herkullista! Mulla on leikkiruuat vielä ihan vaiheessa... joulukalenteriin ajattelin, joten voin väsätä niitä yhden tai pari kerrallaan. :) Tikkujätskit on tosi hauskoja!

Kreeta kirjoitti...

Ei kai se auta, kun lähteä ostamaan Ville Vallattomia tikkujen toivossa. Ja aikaisemmin esittelemäsi huivit on tosi hienoja. Saa nähdä uskallanko joskus itsekin kokeilla. Näyttävät melko monimutkaisilta.
Linkitin blogisi omaani, sano jos haittaa. :)

Annis kirjoitti...

Harmi ettei sun blogissa oo facebook-tyyliin tykkää-painiketta :)) painelisin aina niin ei tarvis kirjotella. Hienoja on! Tykkään kovasti, ei vaan taitais kestää meijän lasten leikeissä noi tikkujäätelöt.

Merith kirjoitti...

Ihania herkkuja :D