lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kevättakki

Facen ompeluryhmässä haastettiin tekmään kevättakki, ja minä toteutin sen neonvärien innoittamana eskarilaiselle. 


Kaavan pohja Against the Wind (Ottobre 1/2013), mutta taisin taas tehdessä säätää ja soveltaa, ainakin kapeampi tämä on kuin kaava alunperin. 


Musta ja ärhäkkä neonpinkki, jonka räikeydelle kuva ei tee oikeutta ja jonka meinasin jo hävittää joskus muutamavuosi sitten neoisuutensa takia, ovat PULia, eli laminoitua vedenpitävää kangasta. Vaippoihin tarkoitettua :D. Sisällä on ohut tikkivanu, sekin kaapin perukoilta, ja osittain paloista, että sain riittämään... tämä kun lopulta oli sellainen sairaspäivien pakko-tehdä-edes-jotain-ompelus, niin en jaksanut hakea mitään kaupasta, saati tilata ja odotella postin tuloa. Tein siis niistä mitä oli ja riitti.


 
Mikreeniresorit on siskon diilauksia eteläisemmästä suomesta. Tämäkin oli ensin niiiiiin kauhea, mutta nyt osa tästä pääsi just oikeaan paikkaan. 


Taskujen sisällä on jotain reipasta puuvillaraitaa, hupussa uutta kalanruototrikoota. Tätä tuli tilattua myös mustavalkoisena ja mustalimenä, ja päivitin tuonne kangasvarastoonkin, jos vaikka joku tähän ihastuu ja haluaa ruotoja päähänsä tai vaikka t-paidaksi, tai mihin vain.


Sovituskuvat lisään myöhemmin, jos sellaisia muistan ottaa. Takki on kyllä ollut jo kovassa käytössä, ja on mieluinen, mutta kuvaaminen, oi kuvaaminen.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja keväinen..

Anni kirjoitti...

Aika leuhka :) harmi kun se resorikauppa on lopettanut.

Niina kirjoitti...

Tosi hieno takki!!

Unikuu kirjoitti...

tosi hieno. musta tuntuu että meidän poika tykkäisi tuollaisesta tyylista..

Jolanda kirjoitti...

tää on kyllä niin muodin huipulla, kun voi olla!

Anonyymi kirjoitti...

Upea takki!

piksu kirjoitti...

Mä niin tykkään tällaisesta tyylistä. Oot kyllä onnistunut loistavasti!

Unknown kirjoitti...

Sieluni silmin nään vihreyden eräällä eskarilaisella... ;) Hieno!

Neiti R kirjoitti...

Tämä on ihan mielettömän siisti!