lauantai 27. maaliskuuta 2010

Omena-lakkeja joustofroteesta

Lakkimania yrittää iskeä, tai sitten koukuttavat blogit joita seurailen. Pakko oli tehdä Tassunjälkiä-blogistakin löytyviä lakkeja lapsille, kun kaavakin oli niin helposti saatavilla. (linkki blogiin ja kaavaan löytyy blogilistastani).  Vanhempi neiti halusi ehdottomasti hiipallisen lakin ja minä sain vielä valita nuoremman neidin version. Aplikoitu omena on kieltämättä sukua lähde-blogin omenoille, mutta omalla kädellä sen muodot kuitenkin piirsin. Olin jopa niin reipas että jaksoin käyttää aplikoinnin apuna tukikangasta, kannattaa näköjään tuollaisia venyviä materiaaleja ommellessa.

Ruskea kangas on joustofroteeta ja kantit itse vinoon leikattua trikoota. Värit on sitä mitä kaapista löytyi, mutta silti herkulliset ja sopivat hyvin yhteen. Mitään näihin sopivaa ulkovaatetta meiltä ei vielä löydy, mutta pitänee korjata asia :D  

Onkohan nämä oikeastaan aika syksyisiä kuitenkin? Sopiikohan ne silloin enää päähänkään..hmm?

Viimeinen lakki on ihanan pieni ja päässee lahjaksi. Muutamia muitakin lahjoja olisi kiva saada aikaan, mutta aika ei tahdo riittää.

Ja sitten tunnustus: Jofotexiin lähti tilaus muutama päivä sitten ja nyt malttamattomana odottelen, kuinka nopeasti kankaat sieltä kotituisivat. Kimppatilauksen puuhaajana itseltä karkasi vähän mopo käsistä kankaiden määrän suhteen, mutta eiköhän niille ihanuuksille löydy käyttöä.

1 kommentti: