perjantai 9. huhtikuuta 2010

Voi tätä kaikkea ihanuutta..

No, Nyt Ne Tuli! Ja omavaltaisesti bloggaan vilauksen myös muiden tilanneiden kankaista. Voi miten nämä näyttääkin herkullisilta kun näitä on paljon ja monissa ihanissa väreissä!

Kankaat on yllättävän paksua laatua, trikoot siis. Ja niillä taitaa siellä Ruotsissa olla jotkut erit mittayksiköt kuin suomen kangaskaupoissa. Kaikkia, ainakin niitä mitkä pikaiseen mittasin, on leikattu mukaan reilulla kädellä. Itselleni tilatuista paras oli maatila-kangas, jossa ylimääräistä oli melkein 20 senttiä :o

Eli rutkasti hyvää palautetta teille Jofotex! Minusta tuo toimitusaikakaan ei erityisen pitkä ollut. Maksoin tilauksen 25.3. ja eilen, eli 8.4. olisivat olleet jo haettavissa Valintatalosta.  Väliin sopii pääsiäinenkin ja monta viikonloppua, sekä piiiitkästi matkaa ja maksun perillemenopäiviä.


Näistä kuullaan varmasti lisää myöhemmin!
Kiitos mukana olleille tätäkin kautta! Seuraava tilaus sitten Mjukatygeriin *viheltelee*.

Niin ja pikkuvinkkinä, OnniBumilla on nykyään fanisivut Facebookissa! Sinne kuulemma kannattaa liittyä :D

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Oisko hiukan leuhkoja!! =)

Anniz kirjoitti...

niin ois. onneksi ei mitään mulle :(

inka kirjoitti...

mulle olis ainaki tuota oranssia seepraa :) aapo tilasi ;D

Pirta kirjoitti...

Oli muuten lysti ommella paksua trikoota. Kiitos sulle. Käynpä kurkkaamassa täällä, mitä itse olet saanut aikaan. Odotan mielenkiinnolla.

tinttara kirjoitti...

Oli tosiaan huippu kankaita! Mulla vaan resorit lopussa niin ei voinu viikonloppuna ommella ;). Jäi vähän kaivelemaan nuo ihanat veluurit,ois pitänyt tilata niitäkin! Ja ilman muuta uusi tilaus heti ensikuun puolella,mukana ollaan taas!