perjantai 5. maaliskuuta 2010

Sekoite-villaa ja Auringonkeltaista

Kirpparilta käteen tarttui ihan kevään kunniaksi keltaista, oranssia ja ruskeaa villa-sekoitelankaa. Mainittiin olevan kierrätysvillaa, joten tarkat materiaali prosentit ei ole tiedossa. Lanka on hitusen karheaa, mutta ihanan paksua ja muhkeaa kuitenkin. Vielä kun tietäisi mitä noista tekisi? :D Luultavasti ennenmmin jotain sisustukseen kuin kenenkään päälle.

Ylemmässä kuvassa on aiempaankin postaukseen päässyt sitruspuu, silloiset kukat ei edenneet kuin pieniksi hedelmän raakileiksi, joita tälläkin hetkellä löytyy muutama.  Puu ja sen ruukku on ihan lemppareitani olohuoneen sisutuksessa.

Seuraavalle sijalle päässee Kettutyyny, joka on siskoni käsialaa. Kettutyynyn kuva on käsinhuovutettu ja päälle on tehty ompeleita jollain merseroidulla puuvillalangalla tai vastaavalla. Tausta on kaunista oranssia kangasta, ehkä käsin värjättyä sekin. Nyt sitten syyhyttäisikin hankkia uusia keltaisia verhoja, tai vihreää ripauksella keltaista.

Keittiökin  on keltaisen vallassa; ainakin viisi vuotta vanha orkideani on taas tehnyt kukkasen ja ruokakaupasta en päässyt ulos ilman tulppaanikimppua. Jopas oli keväistä aamuauringon paistaessa, sekä kukille että minulle. Orkidean takana komeilee vielä uusi Kahvin Kuningas, jonka kävin takuuseen hakemassa, joten aamukahvitkin on taas kahvin makuisia.

1 kommentti:

Pirta kirjoitti...

Onnea uudelle Kuninkaalle! :) Sun tekstiä on niin hauska lukea, olet myös verbaalinen lahjakkuus! Herkun värisiä lankoja