tiistai 2. maaliskuuta 2010

Nukenvaatteita, osa 1

Nämä valmistuivat jo aiemmin, mutta työt kummasti haittaavat harrastamista, joten bloggaaminen on ollut hidasta. No nukenvaatebuumi iski, tosin ensin ihan myyjäisiä varten, minne tämä ensimmäinen kasa lähti jo kokonaisuudessaan. Hyvin teki kauppansa ja vaatteet saivat, toivottavasti, huolehtivat kodit.

Kannattaa talkoillessa ottaa mallia meidän mahtavasta systeemistä, että ensin tavataan ja vaihdetaan kankaita niin ettei tarvitse omista 'jo nähdyistä' kankaista ommella, vaan saa valita ne uudet ja innostavat sieltä kaverin kankaista. Huvittavaa, mutta niin totta.  Pitäisi tuollainen vaihto järjestää isompienkin kankaiden kesken, niin tiedä vaikka innostuisi lapsille tai jopa itsellekin ompelemaan ja samalla kangaslaatikoiden pohja häämmöttäisi hieman lähempänä.

Piirsin itse nuken tavallisten housujen kaavaan tuollaisen yksinkertaisen kärkiosan. Jotenkin ihmettelen miksi niitä ei aina nuken vaatteissa ole, kun sukat tai kengät on niin onnettoman pieniä ja aina hukassa. Muutkin vaatteet on melkolailla sovellettuja valmiista kaavoista. En taida edes kyetä sellaiseen ohjeen kohta-kohdalta lukemiseen saati toteuttamiseen.

Alla taustalla on kasa nuken kylpytakkeja, jotka ei kunnolla taida näkyä. Kauppa kävi niilläkin, tokihan kylpyyn pääsevät nuket takinkin tarvitsevat.

Olisitko arvannut että neitejä, varsinkin isompaa, jäi sitten harmittamaan kun hienot ja moneen kertaan sovitetut vaatteet eivät jääneetkään leikkeihin? Eli ei kun jatkamaan myyjäisrutistuksen jälkeen, ja omatkin nuket on nyt saaneet lisäyksiä garderobiinsa.  Ne tosin pitäisi vielä kuvailla...joten nukenvaatteita tiedossa lisääkin.

1 kommentti:

tinttara kirjoitti...

Pitihän se heti tulla kurkkimaan uutta postausta! ;) Tutuilta näyttävät, kovin tutuilta... :D