keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Keltaista ja oranssia


Neidille valmistui ystävältä saadusta kankaasta aurinkoinen liivimekko. Olalle iskin nepit ja yläosa on vuoritettu samalla kankaalla.  Kangas lienee alunperin ollut verhokappa, ja jo ystäväni oli pelastanut sen kierrätyskeskuksesta ja leikannut liivimekon etu-ja takakappaleet. Minun tarvitsi vain ommella ja leikata kappaleiden mukaan vuorikappaleet, helppoa ja nopeaa!

Uusi monsteri-puhelin tarvitsi mielestäni pehmusteet kovaa maailmaa vastaan ja lopultakin keksin edes vähän käyttöä pirteille puuvillalangoilleni. Lisäsin ompelukoneella tarrat ja pisteeksi iin päälle pääsi SYSVYltäni saatu kaunis huopakukkanen, juuri minun väriseni! 

Upeasta SikSakSis -blogista (linkki blogilistassa) bongasin ihastuttavan retron Lentokonelakin ohjeen, se piti heti totetuttaa ja suunnittelen antavani lakin lahjaksi ystävän vauvalle.

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Tuli mieleen mekosta, mun siskon tytöillä oli suunnilleen tuolla mallilla tehdyt juhlamekot, neppareilla kiinni olalta, 15min ennen häihin lähtöä molempien olkapäiltä kuului naps ja neppari rikki! Hakaneuloja onneks löytyi. Mutta sulla näky olevan hieman jämäkämmän oloiset nepparit ja kaks per olkain =)

Wau mikä puhelin, Wau mikä turvapussi, en tiiä kumpi hienompi!!

Jenni kirjoitti...

Ihana tuo mekko! Ihanan keväinen kangas!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tuo mekko ja se tyttö :D ja muut kanssa. samaa tyyliä mekko, mitä itse juuri harjoittelin, väritys on eri ja mulla puuttuu ne nepparit..

inka kirjoitti...

minä se siis tuo anonyymi, mutta ku ei aina ymmärrä kaikkea :D

tinttara kirjoitti...

Mekosta tuli kyllä hieno! Ja aivan ihanan mallinen tuo lakki,tykkään väreistäkin :)