keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Zumpjuit

Viimeisin jumbzuit valmistui mustasta velourista tilaustyönä. Tuttu malli, nyt mausteena Ladat.  Yksi lada pääsi rintapieleen koristamaan rentoa zhumpjuithia. 
 
Kuvaaminen on nykyään entistäkin haastavampaa. Vanhempi kamera kuvanvakaustoiminnolla ja käsisäädöillä on tutumpi ja sillä saan yleensä väreistä sitä mitä haluan (paitsi tosiaan, alkaa olla pian marraskuu..), mutta se on uitettu niin monessa paikassa, mukaan lukien Iijoessa ja pillimehussa, ettei linssien sumeutta taida saada enää katoamaan. Uudempi, uusi ei sekään, taas tuntuu vielä hieman vihoittelevan minulle. Värit on vääriä, tai sitten tärähtää. Tai ehkä minun pitäisi vähentää kahvinjuontia?  Näillä nyt kuitenkin on pärjättävä. 

Voitte vaikka hjuviksenne aina arvailla oliko bloggauksen kuvat tällä kertaa enemmän sumeita vai tärähtäneitä. 

3 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kiva jumppari!! :)

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Älä stressaa kuvista. Itekin aina teen niin, mutta rentous ja bloggaamisen ilo ennen kaikkea :)

Kiva vanpiissi, heh.

Eeva kirjoitti...

Kamerassa oli nimenomaan valotusongelmaa, mutta noin vanhoissa kameroissa sitä todella on. Jos et vielä ostanut uutta kamerata niin:

Koeta tukea kameraa kuvaa ottaessa (pöytään tms) ja etsi kamerasta värejä mahdollisimman todellisena näyttävät säädöt. Esim. se kohta, missä on aurinko, pilvi, keinovalo jne, sitä muuttelemalla saa valita eri sävyjä kuvaan. Luonnonvalossa toki parhaiten värit tulevat esiin mutta sitä ei näinä aikoina runsaasti ole. :)