keskiviikko 24. lokakuuta 2012

kiitos helikoptelipaidasta!

Ole hyvä vaan, monesti olen jo otsikon lauseen kuullut, joten taisi olla lahjansaajan mieleen :D (tiettävästi tätä on jo jopa kätetty, oman neidin ranttuilua kuunnellessa olen käyttöön pääsevistä vaatetkappaleista hyvin iloinen.)

Synttärilahjaksi kohta neljävuotiaalle siskonpojalle hutaisin yhtenä päivänä helikoptelipaidan. Kaavan pohja alunperin 104cm  More Grey Ottobrestä, tosin venytettynä ja muokattuna moneen suuntaan. 


Helikopterit leikattu siitä isopalloisesta kankaasta. Resori on 'lime'-nimellä tilattu jostakin nettikaupasta, ja oli hienoinen pettymys värin suhteen, lähempänä neonvihreää sanoisin. No näin sitten tuon kopterikankaan ja ajattelin että siihen väri sopii kuin suunniteltuna.


p.s. huomaatteko monia uusia blogeja listallani? Oma blogi päivittyy hitaasti, mutta muiden blogeissa olen viettänyt viimepäivinä paaaljon normaalia enemmän aikaani. Jonkinlainen neuloosi ja sisustushinku on päällä, toteutuspuolella tosin aika hiljaista.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Se on mukava tunne kun onnistuu tekemään omin käsin jotain mikä on vastaanottajalle tosi mieluinen ja pääsee oikeasti käyttöön!
Hienon värinen tuo resori.