maanantai 8. lokakuuta 2012

Linnietä mukaillen

Mulle näyttää käyvän nykyisin niinkuin ihanan neuleblogin nimi kertoo: Napit puuttuu. 

Aloitin jo alkusyksystä neulomaan jämälankojen tuhoamismielessä  pikkujätkälle neuletakkia. Ihastuin raverlyssä malliin nimeltä Linnie (by Justyna Lorkowska). Linkki raverlyyn.  Ohjetta en jaksanut kääntää suomeksi, eikäpä siinä kai tarpeeksi isoa kokoakaan ollut. Mutta idean varastin ja tälläinen on lopputulos.  


Neule roikkui pitkään nappeja vailla työhuoneen seinällä, ja kiireisen viimeviikon jossain pienessä välissä sain ne sitten ommeltua paikoilleen ja neule pääsi käyttöön nyt kun se vielä sopii. 

 
Musta on  seitsemää veljestä, raitalangat mikä mitäkin, suurinpiirtein samaa vahvuutta mustan kanssa.


Malli sopii hyvin mahakkaille.

Ja tosiaan, toinen neuletakki valmistui odottamaan nappeja samantien kun sain tähän edelliseen napit paikoilleen. Toivottavasti tämä jatkuu, että aina on joku vailla nappeja, koska yhä edelleen aion aloittaa myös sen the neuleen myös itselleni. Jospa se sitten olisi vailla nappeja kun saan seuraavaan napit paikoilleen.

4 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kaunis neuletakki ja ihana jumpsuitti aiemmassa postauksessa! Ihanat värit molemmissa :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava neuletakki! Ihanan värinen ja mallinen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kossin päällä tuo neuletakki ja niin hieno jumpsuit! Tässähän saattaa käydä niin et täytyy pian itelle tilata oma jumpsuit! ;) Ei kai sentään! :O Mut laitappa nuiden juttujen alle semmonen [tykkään] painike ni sais aina tykkäillä jos ei jaksa kommentoida. :P

irinka kirjoitti...

Kiittää kommenteista, JA anonyyymi, minä yritin ja yritin ja hermoni menetin tuon napin laitossa. Löysin kyllä paikan lopulta mistä se laitetaan, ja osasin jopa laittaa hauskat vaihtoehdot (heh heh, varmaaan) siihen pelkkien 'tykkään' ja 'en tykkää' tilalle, mutta kas, vaikka kuinka talletan asetukset ja päivitän blogia (niitä on ne haamupostaukset joita on vilahdellut), niin ei ne raksi ruutuun jutut vaan näy. Lepuutan hermojani vaikka neuloosissa tai ommellen ja yritän sitten uudestaan.