lauantai 29. maaliskuuta 2014

Isompia ja pienempiä housujaTilauksesta tein muutamat velourhousut koossa 128cm. Molemmat kankaat puuvillavelouria, joissa mukana myös polyesteriä, ja on muuten aikas iso ero tunnussa ja ilmeessä, saapa nähdä mikä ero kestossa näkyy sitten käytettäessä.


Taskut tietty tarvii olla tämän kokoisella pojalla aina (?).


Resorin sisällä kuminauha, ja resorissa huomaamaton aukko, että kuminauhaa saa tarvittaessa säädettyä. 


Pesukarhuhousujen teko lähti vanhasta vitsistä; siskon kanssa oli muinoin joku kangaskimppatilaus  lieblingstueckelle, ja sisko tilasi tätä hauskaa trikoota omalle pojalleen. No minä hupsu pihistin ja en tilannut vaikka mieli teki. Kankaiden tullessa sitten vielä kuolasin pesukarhuja ja vihjailin siskolle, että jos kangasta ihan vähänkin jää, niin tietäisin yhden pienen kummipojan, jolle voisi lopusta tehdä jotain.  Sisko sitten muisti asian kankaan leikattuaan, ja laittoin kirjekuoressa minulle rippeet kankaasta. Ja tosiaankin rippeet; kokonaisia pesukarhuja oli rippeissä yhtämonta kuin voit kuvan housuista laskea :D 


Reisitasku on selvästi kaula-aukon muotoinen U-palanen ja polvipaikat juuri niin korkeat kuin riekale antoi myöten.   Näitä ommellessa olin kyllä hyvällä tuulella itsekseni fiilistellessäni, miten siskon kiusallaan antamista pikkurepaleista tuli 'kokonaiset' pesukarhuhousut. Halvat on huvit kuosikankaiden osalta näissä pöksyissä. 


Kuvissa muuten näkyy jo pyykkinarurantukin kun ehtivät käyttöön ja pesuun ennen kuvausta.  Kaava oma pertsa koossa 92cm. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tykkään nuista ylemmistä varsinki :)

t. Jenni

irinka kirjoitti...

:D Kiva, kiitos!