tiistai 2. heinäkuuta 2013

On ommeltu taas

Kiusaan teitä kuva-pötkö-postauksella ruuhkan purkamiseksi.
Ja yritän vielä kuvata joskus ehkä myös ne muutamat jo paljon pidetyt vaatteet, joista erityisen paljon pidän. 


Harvoin jaksan ommella yöllä, mutta yksi mielenkiintoinen juttu sai  jokin aika sitten ompelun voittamaan yöunet; yhteydenotto paikalliselta ideoija-toimija-naiselta, kiitos sinne! Eli tarjous vuokrata edullisesti näyteikkuna kylän(kaupungin)raitin varrelta, ja laittaa sinne kesän ajaksi töitä esille. Tällä kurjalla perällä kun meinaa jäädä liikehuoneistot keskustassa tyhjilleen, yksi toisensa jälkeen. Minähän lähdin mukaan,  mutta kun työt teen nähtävästi suoraan tilauksesta asiakkaille, ei valmiita tuotteita oikein ollut jemmassa. Joten siis, seuraavanlaisia yötöitä tuli tehtyä. Tulevat varmaan syksymmällä myyntiin tänne tai kummilapset ja muut voi varoa jos vaikka sopivan kokoisena näihin vaatteisiin kutsuvat synttäreilleen.

Hupputunika harmaata collegea. Koko taisi olla öö..104? Täytyis tarkistaa jostain, vaikka sieltä ikkunasta.


Jumpsuit vihreää joustofroteeta ja salmiakki-joustista Hannan Kankaasta.


Pallomekko Metsolan kankaasta, omalla kaulusmekko-kaavalla.


Ihanan pieni, jo aiemmin aloitettu jumpsuit vaaleaa turkoosia velouria ja ruskea-valkoista pilvitrikoota. Koko muistaakseni 56/62cm.Pipoja siellä on kans, sekä muutamia ennen tehtyjä haalarihousuja.

 
Kuvakansion syövereistä löytyi erikoisen reipas, kelpais mullekin, Jumpsuit, joka lähti tilauksesta 2-vuotiaalle pikkumiehelle. 


Neon-resori Fabriinasta (lime?) ja raidat Liebeltä. Musta college omaa varastoa, suomessa tehtyä ja sisältä nukattua.


Ja kuvaan asti oli päässeet myös neiti I-lle ommellut leggarit ihanasta trikoosta. Kangas taisi tulla öö, kankaiden yönä Käpyseltä, luulen ja muistelen. Koko 98cm.Ja olihan siellä vielä pikku-Kekkospaita. Koosta nyt vaan ei oikein ole selvyyttä :D pahoittelen.


Ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen kerran osallistuin face-ryhmän Savawayhin, jossa sai tilata yllärikankaan ja ommella siitä tiettynä perjantaina klo 21-23 jothain. Napit tuli mukana ja niiden sisällyttäminen ja työhön kuului haasteeseen.  Tein kaksi t-paitaa, ihan tarpeeseen, toisen neiti K:lle ja toisen pikkujätkälle. 
Ommellessa totesin että silmät ei pysy auki eikä ajatus juokse, ja luovutin kuvanottovaiheessa, eli paria kantin tikkausta vaille. No ompelin nämä aamulla kyllä sitten valmiiksi mutta kuva jäi räpsäisemättä ( buahahh..räps.).


Räpsyistä puheenollen, kamera, se vanha mistä kuitenkin enemmän tykkäsin, sanoi nähtävästi itsensä irti. Meillä ei ketään pahemmin tuo kuvaaminen kiinnosta, lapsia on hauska kuvata, jos muistaa, ja tänne kuvaaminen on ehkä se hankalin asia blogin pitämisessä. Niin että. Siis minkähänlaisen sitä laittaisi.äh.

2 kommenttia:

hanna-naa kirjoitti...

Kauniita vaatteita kaikki ja hienoa, että sait töitäsi esille, kun eihän sitä tiedä kuka ne sieltä ikkunasta bongaa ja saat lisää tilauksia. :)

Taigaduu kirjoitti...

Kivan mallinen tuo pallomekko, ja itsellä sama kangas inspiraatiota odottamassa...