sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hihatin ja kaakelimekko


Väliin postaus itselle joskus reissuun lähtiessä edellisenä iltana tehdyistä vaatteista. Silloinhan tuota tuppaa huomaamaan ettei ole päälle laitettavaa, ja tehokkaalla kiireen tunteella tulee sitten toteutettua visio jos toinenkin.


Hihattimen hauska ja yksinkertainen malli on Kotikolon Emmin vastaavasta lainattu. Myöhemmin Emmi laittoi sitten ohjeenkin blogiinsa ja täältä se löytyy: Kotikolon Oivallukset blogista.


Ihana Kaakeli-joustofrotee  Käpyseltä. Kangas on Majapuun valmistuttamaa ja kuosi Marttiina Vierimaan käsialaa. Mekko on hihaton ja rinnan alla on sauma, jossa myös framilon tukemassa saumaa.


 Kuvat on likaisen peilin kautta otettuja, ja sen huomaa kyllä.

Sain muuten tilattua uuden kamerankin jota vielä pitäisi opetella käyttämään muuutenkin kuin automaattisäädöillä.. No aika samantapainen se on kuin edellinenkin PowerShot, nyt siis Canonin PowerShot SX150IS.
 

2 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

On kivan näköinen asu ja tuo hihatin näyttää ihanalta!! Ja siltä että haluisin kokeilla mutta vaikka kävin tuota ohjetta tavaamassa ni mä en ymmärrä??? En vaan käsitä ja sit kun nää molemmat hihattimet on mustia niin kuvakaan ei kauheasti selvennä missä saumat kulkee ja mihin se hiha ommellaan...
Mutta siis on hieno ja hieno on kaakeli mekkokin!

Eeva kirjoitti...

Uus kamera, jee! Helsingissä on ilmanen kamerakoulu, tiiät kyllä missä :) Ja ihana mekko on sulla!