tiistai 21. toukokuuta 2013

Sateenkaaria ja sinivalkoista


 Tämä kangas on heti tehnyt kauppansa, pienet jämät jäljellä.  Ylhäällä body kokoa 86cm ja alla t-paita 86/92cm.  Lisäksi lähti jokunen pipo matkaan, mutta kuvaan ne ei ehtineet kun posti jo vei.


Puhtaaseen siniseen ihastuneena (huhhuh, vähän vaan) toteutin jumpsuitin mustasta joustofroteesta,  yhdistettynä noihin metsolan sinivalkoisiin joustiksiin. Pallokangasta oli onnettoman vähän, hupun sisällä on yksi ylimääräinen saumakin, mutta en kerro siitä kenellekään niin sitä ei edes huomaa.  


Raita-kankaan ansiosta voidaan nyt samistella somasti pojan kanssa, kun mulla on se raitamekko, jota olen jopa käyttänyt, toisin kuin joitakin muita itselle tehtyjä vaatekappaleita. 


Kengät ei ihan osuneet parilleen, mutta omia on molemmat.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

<3

unisukka kirjoitti...

Ihanat vaatteet ja kengät <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana poju <3 (ps. käyn säännöllisesti lukemassa mutta eipä ole läheskään aina aikaa kommenttia laittaa :/ )

terv. Jenni

Anonyymi kirjoitti...

ihanat vaatteet ja poju :) itekkin yhä enemmän tykkään sinisestä vaikka oonkin sitä ennen "inhonnu" :) niin raikas tuo metsolan pallo ja raita =tykkään :)ja kiva jumpsuitti kun hiha ja huppu raitaa.. -kaija

Sormustimen Anni kirjoitti...

Vau, niin hienoja!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sininen, minunkin lempivärejä ja entinen inhokki. Niin se vaan mieli heilahtelee. :) Samoin on käynyt mintunvihreän kanssa, nyt sekin tuntuu niin ihanan raikkaalta väriltä.

irinka kirjoitti...

Kiittää kommenteista taas jokaista ken jaksoi näppäimiin tarttua ihan sitä varten :D

Ja niin voin viimeisen anonyymin kommenttiin peesailla, meille nimittäin muutti mintunvihreä puusänky, kun sellaista joskus huutelin ja sehän löytyi ystävän vinkkauksesta fb:n kirppispalstalta, se on ihan kauhean karmean ihana. Pitääpä kuvata se teillekin iloksi :)