perjantai 10. toukokuuta 2013

Insuliinihousut vol. 2

 Seuraava versio insuliinihousuista on seuraavanlainen; malli on aavistuksen erinlainen haarasta, ja vetoketjut ovat noin vinossa samassa kulmassa kuin taskujen suut.  


Käyttäjä-palautteen perusteella nämä on vielä entisiäkin paremmat ja mukavemmat housut. Ja jatkoa seuraa, kiitos paikallislehden haastattelun ja onkohan nämä mainittu jo muuallakin, kun kyselijöitä on kauempaakin :D 
Kiitos teille asiakkaille, nämä ovat tosiaan vielä ensimmäisiä versioita joten varmasti muitakin malleja ja tekniikoita tulette näkemään.


4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Nätti malli ja värit,käytännölliset;)

eilen tein kirjoitti...

Vau, tässä on kyllä taas jotain niin arvokasta oivallusta että eipä voi kuin nostaa hattua! Kuvittelisin että olisivat monelle mieleen ja tarpeen. Hienoahienoa!!!

Nimetön kirjoitti...

Hei.
Housujen tilaajana ja nyt eskarin tutustumispäivän jalkeen isossa ruokalassa ensimmäistä kertaa toteutetun pistämisen jälkeen voin vain sydämestä kiittää Sinua Irina ,kun luit ajatukseni niin täydellisesti ja pistos sujui todella luonnollisesti ja lapsi sain hienon ensikontaktin ,miten jokapäiväiset pistokset pystytään nätisti hoitamaan eikä tarvitse jännittää.Hienoa ,että Sinulla on tämä taito ommella ja toteuttaa:)
-inskahousujen tilaajaäiti-

Nimetön kirjoitti...

Hei.

Olisi mukava, jos nämä housut löytäisivät kohderyhmänsä eli vinkkinä voisi olla www.diabetes.fi sivustojen kohtauspaikka nimisellä keskustelupalstalla informointi(lapset ja diabetes osio)

Terv. itsekkin diabeetikon äiti