sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Minni ja Mehula

Vappu ja naamiaiset oli ja meni.  Neidin pienellä kyläkoululla oli koulun yhteiset naamiaiset, jonne minä innokkaana ompelin naamiaisasun hyvissä ajoin. Ja vain siksi hyvissä ajoin, että sekosin päivissä ja kuvittelin naamiaiset viikkoa aikaisemmaksi kuin ne olikaan. No eipähän jäänyt viimetippaan. Aikaista valmistumista tasapainottaa sitten tämä myöhäinen bloggaus, mutta jääpähän muistiin tämäkin. 

Eli pitkien puheiden jälkeen (vrt. pitemmittä puheitta), neiti siis halusi asuksi Minni Hiiren, jonka toteutin ihan kaapista löytyvistä kankaista ja tarvikkeista. 

Yläosan kaavana alunperin Hoops-t-paita Ottobrestä, johon lisäsin applikoiden tuon kauluksen ja helman. 


Pallo-korvien sisus on kaksinkertainen pannulappuhuopa, ja oli kyllä hyvä valinta tuohon. Kevyt mutta hyvin pystyssä pysyvä. Pannan sisällä on takana pätkä kuminauhaa ja päällä korvien kiinnityksen kohdalla myös tuota huopaa että sain siihen korvat pystyyn. 


Vyö on lakanakangasta oleva rengas, josta tein niin leveän että siihen voi pujottautua sisään, kun en jaksanut värkätä kiinnityssysteemiä (vaikka jälkikäteen ajatellen olisi ollut helppo vaikka tarranauhalla tms.). Vyössä on tietty kujaan pujotettuna kuminauhaa. Ruseteista tuli ryhdikkäät kun silittelin kappaleisiin tukikankaat.


Ei ollenkaan huonosti alkanut tämä naamiaisasu-ura; ajoissa valmista, ja neiti sai vielä kakkospalkinnonkin naamiasasu-kilpailussa, äiti kiittää!

Pakko loppuun vielä lisätä pitkään koneella pyörineet kuvat; tein joulun aikoihin pienemmän neidin uudelle nukelle Mehulalle jumpsuitin. Neiti oli innoissaan ja halusi ottaa itse kuvat blogiin, olkaatten hyvät.
5 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Hurmaava Minnisetti! =) Oletpas kekseliäs!

Eeva kirjoitti...

Ihana K! <3

Miina kirjoitti...

Söpö minni! Söpöt on nuo jumpsuit -kuvatkin :D kätevästi osissa kuvattuna että yksityiskohdat varmasti erottuu.. Hehh heh :)

irinka kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!

Googlailin ensin muiden tekemiä/kauppojen minnejä ja sovelsin vähän siihen mitä kaapeista löytyy. Kovasti on muuten mekko ollut käytössä naamiaisten jälkeenkin.

-joo ajattelin kuvista samaa, ja hauska oli katsoa kun neiti asetteli nuken matolle ja kuvasi niinkuin minäkin.. :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana minniasu ja ihanasti kuvattu jumpsuitti ;) -kaija