perjantai 6. heinäkuuta 2012

3x Hoops by irinka

Ihana t-paidan kaava Hoops löytyi Ottobren tämän vuoden kesänumerosta, eli 3/2012.
Pienet puhvihihat, kapea malli ja aavistuksen isompi kaula-aukko kuin monissa peruspaidoissa. Enemmän U kuin O-kaula-aukko, mutta ei yhtään liian iso silti. 


Liikennemerkit Eilendesign, Kesäilo Ikasyr ja  Satumetsä(?) Lieblingstücke.


5 kommenttia:

Christa kirjoitti...

Tosi kivannäköinen malli. Bongasinkin sen lehdestä ja tein pienennetyn version meidän 1-vuotiaalle. Ei vaan tuollaiselle pienelle ollut ihan se paras malli. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla vaikka vuoden päästä uudelleen.

Liikennemerkkikangas on tosi raikas tuossa värissä! Tein meidän pojille mustavalkoisesta t-paidat ja se vaati kaverikseen värilliset hihat.

Koo kirjoitti...

Kivoja paitoja, minäkin iskin silmäni liikennemerkkipaitaan, kun en edes tiennyt, että sitä kangasta saa tuossakin värissä! Aika kiva!! =)

Tanja K kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera!

Mites tuo liikennemerkkikangas, onko kovin ohkaista?

Anonyymi kirjoitti...

Ompa kivoja paitoja. Huomasin, ja mielessäni ihastelin, K:n päällä uuden paidan puhvihioineen, mutta jostain syystä jäi kommentoimatta siltä seisomalta. :) Eli hienoja on. Tuo satumetsäkangas on kiva! :)
-Marja

irinka kirjoitti...

Kiitokset kommenteista :D Ne ilahduttaa aina!

Tuo liikennemerkki kangas on vähän ohuempaa kuin joku muu trikoo, mutta ei kuitenkaan yhtään lirua. Se joustaa selvästi vähemmän kuin vaikka nämä kaksi muuta kangasta, ja on ehkä jotenkin enemmän puuvillaisen tuntoinen kuin monet joustavammat trikoot. Tykkään kuitenkin kovasti, muutamien pesujen perusteella voisin luulla että kestää hyvin pesuja eikä nukkaanu...väärässä voin toki olla :D
Tätä pinkkiä väriä sai ainakin aluksi vain suoraan EilenDesigniltä, nythän erivärejä on ainakin Ikasyrillä.