keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Edellistä ihanampi

 
 Poijan pökäleelle tuli tehtyä toinenkin huppari. Entistä ihanampi. Samalla kaavalla. Paksua ruskeaa joustofroteeta ja ihanaa raikasta keltaista tähtikangasta.  Tälläistä voisi pitää itsekin, ehkä ilman taskua noin niinkuin tylsästi tietenkin. 


Pallotaskun paloihin silittelin tukikankaan, saumuroin reunat, silittelin saumuroinnit nurjalle ja tikkasin taskun suun kohdan nurjalle. Sitten neulasin taskupalat paikoilleen ja tikkailin päältä kiinni huppariin. Helppoa ja siistiä tuon tukikankaan avulla.


Joustis Lieblingstückelta, tähdet Ikasyr ja vetoketju Royal-tuote. Keltainen resori Hannan Kangas. Että jos joku haluaa samanlaisen niin tietää ainakin neljää tilausta..hyvä vitsi piste fi.


Tästä huonosta kuvasta aasinsilta alla olevaa peittoon. Se löytyi kierrätyskeskuksesta, hyväkuntoinen, kaunis ja varmaan vanhakin lasten peitto. 


Jos minulla olisi mökki tai asuntovaunu, tätä käytettäisiin siellä ilman pussilakanaa. Nyt tämä hakee paikkaansa kotona. Seinälle?
10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Aivan ihana!! Mun oman blogin "näitä luen" -lista kasvaa kyllä ihan mahdottomiin mittoihin oe:n takia... :D Jään siis lukijaksi!

- Katja
lauriida.blogspot.com

Tiina kirjoitti...

Wau! Huppari on hieno.

Peittoa en osaa seinällä kuvitella, mutta aika ihana se olisi ihan vaan päiväunikäytössä lastenhuoneessa.

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtava taskuidea hupparissa! Ihanan peiton olet löytänyt :)

Heluna kirjoitti...

Upea huppari! Ja peitto on valtavan kaunis, päiväpeittona lapsen sängyllä?

Christa kirjoitti...

Onpa kiva huppari!

Nuksu kirjoitti...

Onpas hauskat taskut :) voisin kokeilla moisia omaan huppariini jonain päivänä (kunhan saisin aikaiseksi :D). Ja tosi hieno toi peitto, ehkä päiväpeitoksi tai lasten leikkialustaksi?

hanna-naa kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä tuossa hupparissa :)

irinka kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista!
Juu ja en ihan tosissaan toki seinälle ole peittoa iskemässä vaikka ihana kuva onkin. Pitääkin antaa lapsille lupa käyttää majaleikeissä, ja muuten pitää varapeittona.

Peppi kirjoitti...

Ruskea&keltainen lastenvaatteissa ovat kyllä niiin ihanaa 70-lukua. Tosi herkku huppari ihanalla vetskarilla. Ja tuosta alla olevasta peitostakin olen kade ;)

Mia kirjoitti...

Ihaa idea tuo pallo tossa hupparissa! :)