sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Raglanhihainen tähtibody

Lauantaiaamuna viikkosiivouksen sijaan valitsin minkäs muun kuin ompelun (mies kun painui jo aamuyöstä viekasta kettua jahtaamaan kavereineen).  


Halusin raglanhihaisen bodyn aktiivipoikaselle, mutta mistään (vajavaisesta lehtivalikoimastani) ei löytynyt valmista kaavaa, ei edes paidan kaavaa tarpeeksi pienessä koossa, jonka olisin teipannut bodyn kaavaan yläosaksi. Pienensin lopulta pari kokoa Ottobren Villi Viikinki- kaavaa ja pidensin alaosan bodyksi. 


Ihana tähtitrikoo Royal-tuotteelta, musta resori Hannan Kankaasta. Tähtikankaasta voisin tehdä vaikka topin itsellekin, mutta äh, kun ei jaksaisi imetysluukkua alkaa tekemään.(?!!)  


Tuo vihreä väri on ihanan keväinen, ulkona jo aurinkokin pilkottaa taas!! Mukavaa kevättä kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Pirtsakka body! Mäkin just tilasin tota tähteä ajatuksena itselleni mikäs muukaan kuin toppi :)

HeiDu kirjoitti...

Onpa kiva body. Täällä tuo kangas marinoituu kaapissa kun en raaski käyttää.. Olisin halunnut siitä itelleni kesäksi topin, mutta sitä on liian vähän, joten kait siitä on jotain noille apinoille tehtävä. :)

onnekas kirjoitti...

Kylläpä näyttää tosi hyvältä tuo kangas tummien kanttausten kanssa! Minä tein pelkästään tuon näköisestä kankaasta joskus puseron (ei siis resoreita ym. muita kankaita) ja se ei näytä yhtään noin raikkaalta kuin tämä sinun. Tosi kiva body :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania ovat! miten muuten kanttaat nuo pääntiet ja lahkeet yms.? nurjalla puolella on joku siksak tyyppinen ja etupuolella yksi tikki? millä koneella semmoista tulee?

irinka kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Tämä on kantattu ihan saumurilla ja tavallisella ompelukoneella tikkaamalla kaksoisneulalla, ehkei kovin hyvin nuo mustat langat mustassa resorissa näy. Enemmän tykkään tikata ompelukoneen suoralla jousto-ompeleella, jolloin myös näkyy yksi vähän sahaava jälki, ei kuitenkaan ihan siksak.

Nuksu kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)