lauantai 21. tammikuuta 2012

Virkattu lippapipo ja bambipaita

Nappeja edelleen odotellessa....monia juttuja olen ebaysta ostanut ja aina on tuotteet tulleet nopeasti ja hyvin pakattuina. Nyt sitten ei näy nappeja, jotka poikasen neuletakkia ja lakkia varten tilasin jo pari viikkoa sitten...toivottavasti joskus tulevat. 


Ihania hassun surullisia ilmeitä. Lankana Gjestalin Bris Lankamaailma Nordiasta (50% villaa 50% soijaa).


Virkatun lippapipon ohje taas omaa tuotantoa; Ensin pylväillä löysähkö pipo, sitten kiinteillä silmukoilla vähän kiristin reunaa että piposta tuli sopiva. Virkkasin vielä lipan kiinteillä silmukoilla tuplapitkäksi, taitoin lipan kaksinkerroin ja virkkasin piilosilmukoilla pipon reunaan kiinni. Eli lippa on kaksikertainen ja pysyy siksi hauskasti lippana, eikä roiku suoraan alaspäin. Lipan sivureunat vielä virkkasin kiinni piilosilmukoilla.


K-neiti on tingannut  maisapaidan jälkeen itselleen paitaa applikaatiolla, mutta yhteisymmärrykseen applikaation hahmosta ei olla päästy. Silitin sitten pallopaitaan Michas Stoffeckelta tilatun Velours Motiven (laiskan naisen applikaatio). 


Ja vielä, Bellapuulta löytyi vielä ihanaa Leena Rengon piirtämää Nordic Forest-velouria. Tästä piti saada omalle pojulle paita, ja laitoinpa tilattavaksi nettikauppaankin tämän kuosin.  


<3  Vauva ja kangas on ihania!

5 kommenttia:

Ristoska kirjoitti...

Vauva on tosiaan ihana <3

kewa kirjoitti...

hauska lippis ja kiva pikumies!

Nuksu kirjoitti...

Hauska pipo :)

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen poikanen ja ihania käsitöitä!

Pähkinäparta :D

Anonyymi kirjoitti...

Suloisen suloinen bambi!