torstai 26. tammikuuta 2012

kahdenlaista nauhaa

Tämän tuttiketjun idea taisi olla hienompi kuin lopulta toteutus. Tähdet on JNYn velouria, välissä tukikankaat, että kestäisi paremmin. Kumirengas ja klipsi Nappikauppa Punahilkasta. 


Eikä mun vauva edes syö tuttia, mutta kai se ketjun silti tarvii. 


Muutama viikko sitten Ompelu Elämän innostamana tilasin ebaysta nauhaa:  täältä. 
Nauhat tuli ihan toooosi nopeasti, vieläpä kun on tilauksesta tehtyjä, eikä varastotuotteita. Muistaakseni torstai oli tilauspäivä ja seuraavan viikon keskiviikkona olivat postilaatikossa (vai jo tiistaina?). 


Tilausmäärä yhdelle merkille oli 144kpl. Euroissa taisin maksaa 2x 144kpl merkeistä + posteista n.16-17e. Virheitä en ole merkeistä löytänyt, laatukin siis ok. Aika kapeaa nauha on, jos nyt jotain huonoakin haluaa näistä löytää. No, seuraavaksi jos teettäisi niitä taitettavia sauma-merkkejä, niin olisi hauskempi käyttää.


Kirjasimelle ja tekstin värille oli viisi vaihtoehtoa molemmille, mun valinnat oli näin 'tylsät'.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Melkoisen nopea toimitusaika kyllä! Tuttinauha on mukava!

kewa kirjoitti...

no tuttinauha on hauska! olen miettinyt että niihin vois yhdistellä leluja ja rapisevaa sisusta yms mutta ei meilläkään tutti kelpaa joten toteutus jäi puolitielle. nauhapätkä tuttinauha edelleen pölyntyy hyllyllä... minulla on samanlaisia merkkejä mutta en jaksa niitä kiinni ommella ja pesujen jälkeen valitettavasti kupruilevat;( sivusaumoihin laitettavat olis ihanan helpot mutta kalleita...

Red Dragon kirjoitti...

Hieno nauha tuo on.
On nopea toimitus ollut. :)