torstai 23. kesäkuuta 2011

Vauvoille


Vaihteeksi vauvaompeluksia, mikään ei tosin itselle.  Ihania ommeltavia tälläiset pikkupikkuriikkiset, kun kangasta ei kulu nimeksikään, ja ovat niiiiin suloisia. Nämäkin syntyi vaippaompeluksista jääneistä kankaan riekaleista, kuosi Kameleont Designin.

Kietaisupaidan ja lakin kaava ikivanhasta Muotimuksut-lehdestä, koko 50cm. Housujen kaava oma, myös noin 50cm, eli vähän pienensin vielä edellisten postausten housuista, tuleva käyttäjä kun on pientäkin pienempi.   

Toinen postattava; Kastemekko. Ihana!

Malli ja kankaat tilaajalta, minä vain toteutin, mutta tykkään todella; yksinkertainen, juhlava ja tyylikäs, ei turhia rimpsuja ja rypytyksiä.  Kangas Eurokankaan silkkijäljitelmää, muistaakseni kokonaan polyesteriä, mitä ei ehkä huomaisi jos ei tietäisi, tai olisi oikein kangasasiantuntija.  Kaula-aukon ja hihojen reunoissa on tuollaiset ohuella nyörillä pyöristetyt ompeleet, mitä lienevät nimeltään?

5 kommenttia:

hanna-naa kirjoitti...

Voi kun söpöjä :)

kewa kirjoitti...

Tosi söpöt ne pikkuruiset vauvanvaatteet ja kaunis kastemekko!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oih, ehkä arvaanki kelle ylimmät menee, näin yhen kuvan A:lta ja olipahan pienehkö vauva. <3 Voin kuvitella, että on mukava ommella jotain niin sieville ihmisille ku vauvat on.
-Eeva

Rizzo kirjoitti...

<3

Anonyymi kirjoitti...

Lahjan vastaanottajan äiti kiittää ja kumartaa :-). Tosi ihanat vaatteet. Housut on vielä vähän liian pitkät. Lähetin sulle kuvan s-postitse. Vauva painaa jo huikeat 3,5 kg ja on 50 cm pitkä. :-)