sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Synttäriviirit ja sydänleggareita

Isompi neiti täytti hiljattain 5-vuotta ja juhlia riitti monelle päivälle. Kattoa koristi, ja edelleen lastenhuonetta koristaa, synttäriviiri-nauha. Kankaat jäänteitä muista ompeluksista, osa jo kertaalleen roskiin tuomittuja ja tätä varten sieltä takaisin ongittuja.

Tarjolla oli mm. lasten aktiivisuustasoon haitallisesti vaikuttavaa ja tarkkaavaisuutta heikentävää vohveli-kuvakakkua, (teksti lainattu kakkukuvan pakkauksesta) maustettuna n. 21 erilaisella E-koodilla. Nam.
Kakku tarjoiltuna vintage-kakkulautaselta, joka on muutaman vuoden takainen kirpputorilöytö.   Juhannuksen alla ehdin hakemaan Hannan Kankaan tilauksen postista; Ihanaa Sydän-trikoota ja muutamia erivärisiä resorikankaita.  Tunnustan että sydämet olivatkin isompia kuin luulin, ihana kangas näinkin. Leggareiden kaava Ottobre 3/2011 vähän lyhennettynä ja muistaakseni lahkeissa oli taitteet lehden leggareissa, minä ompelin näön vuoksi tuollaiset trikooreunat.

Edessä nauhan pätkät koristeena ja merkkinä miten päin kuuluvat jalkaan.

6 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Onnea 5v-lle!!! Viiri on kaunis ja kiva koriste ja housut söpöiset!!!

Eepi kirjoitti...

Laskit siis E-koodit. Arvostan. =) Onnitteluterveinen tyttärelle.

Anonyymi kirjoitti...

No huh! meillä syöty kans yks tommonen koriste :/ enpä sillon löytäny tuota tekstiä..mistä ostit?

Ihanat viirit oli tyttöillä :)

-Jenni

irinka kirjoitti...

Tiimarista oli tuo kakkukuva. Pientä oli präntti, mutta tuli luettua tarkkaan.

Rizzo kirjoitti...

Minkä kokosia nuo viirit on?

irinka kirjoitti...

Korkeus taitaa olla n. a4:sen lyhempi sivu, ja leveyttä sillain sopivasti :P en jaksa mitata, kun oon laittanut ne kaappiin välillä.