torstai 10. heinäkuuta 2014

Tuubikaulusta ja leggareitaMinä ihan yllätin itseni kesäkuun lopulla ennen reissuun lähtöä. Laskin lasten vaatteita jo ainakin viikkoa ennen lähtöpäivää, ja ompelin sitten ihan ajoissa muutamia tarvittavia vaatteita. Tuollainen inventaari pitäisi tehdä aina silloin tällöin, kummasti nuo lapset kasvaa ja laskiessa 'vaatesettejä' tajuaa että mekkoja on monia mutta alle sopivia leggareita vain kahdet... 

Ja sekin yllätti että jonkinlaisena oletuksena kuvittelen että isosiskoltahan jää koko ajan vaatteita pienemmälle siskolle, niin kas, ihan oikeasti nämä ei käytä samanlaisia vaatteita ollenkaan. Pienempi haluaa päälle mekon. Ja alle tarvii ainakin kylmällä ilmalla ohutta pitkähihaista ja lahkeista.  

Hihaton tuubikaulus-mekko ja samaan settiin pipo I:lle, eli noin kokoa 110cm. Kaavat omia.

Isompi käyttää enemmän huppareita, tavallisia t-paitoja, pitkähihaisia ja farkkuja.  Pienimmäinen ei tietysti juurikaan peri siskojen vaatteita, muutamia t-paitoja lukuunottamatta, joten ommeltavaa olisi aina.  (toim huom. hankin lapsukaisille ja itselleni vaatteita myös kaupasta ja kirpputoreilta :D ) 


Keltaisen kaltaisia joustisleggareita lisää neidin itse valitsemissa väreissä. 

Pupukangas Metsolan Ysmystä ja käsiala taisi olla Leena Rengon, me like!

Ei kommentteja: