sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

hippi-huppari?Poijalle ompelin Helmitaulusta hupparin, josta muiden värien myötä tulee vähän tuollainen hippi-fiilis, rastat vaan vielä kasvattamatta poitsulle. 


Värikästä nauhaa löysin pätkän paikallisesta kierrätyskeskuksesta, ja en ole sille vielä keksinyt käyttöä kuin näin 'merkkeinä'. Mistä tulikin mieleen, että Irinkalla on nyt uudet merkit tuotteissa, niitä tietty alkaa täällä blogissa vilkkua tulevissa ompeluissa. Tämän hupparin teon aikaan oli vanhemmat tuotemerkit jo  melkein viimeistä myöten käytettyjä, joten niitä pihistellessä jäi muutama omaan käyttöön tuleva vaate merkittämättä. 


Resorit on paksua, muttei ihan sellaista tekokuituista ulkoiluun tarkoitettua kuitenkaan, resoria muistaakseni jostain paikallisesta kangaskaupan laarista. 


Helmitaulu-joustis tosiaan Hannan Kankaasta.

2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Hieno! Värikkäästä merkistä tulee hyvälle miellelle, hauska ja kekseliäs yksityiskohta! Olen pohtinut omien vaatetekeleiden merkittämistä, mutta vielä en ole saanut päätöstä tehtyä, millainen merkki olisi eniten omannäköinen.. :)

irinka kirjoitti...

Kiitos!

Vaikka tilasin jo uudetkin merkit, erilaiset siis, niin yllättävän vaikea niitäkään oli lopullisesti päättää. Olisikohan sitä tyytyväinen jos teettäisi merkkien ulkoasun ammattilaisella? :D