sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kevätpipojen aikaa

Kevätpipoja kulkeutuu taas maailmalle, tässä muutamia kuvattuna kun meidän talon pää-luku kasvoi vastikään uudella tulokkaalla.  Nimeä ei kaverilla vielä virallisesti ainakaan ole, mutta ei sen puoleen paljon muutakaan kuin pää, pätkä kaulaa vain. Päivitin vastikään myös virtuaalista kangasvarastoa, muutamia uusia ja tai vanhoja, jotka ei sinne aiemmin ole päätyneet, vaikka kaapeissa on olleetkin.  Ja poistelin vanhoja, uusin kuvia  jne.  Ja laitoin vielä mukaan joitakin pipopala-trikoita, joita ei ole kuin parin pipon verran, joten jos joku on mielessä niin kannattaa tilata nyt pois jos ja kun vielä löytyy.  


Peruspipon hinta 12,50e ja lippapipon 14,00e.  Lisäksi tulee postikuluja 1,50e millä tulee kolmekin pipoa. Paketti tekee 5,00e tai jos on järkevämpää laitan kahtena kirjeenä eli 3,00e. yli 100e tilauksiin tarjoan ilmaiset postikulut.  Sähköpostilla voi tilailla irina at onnibum.net, tai vaikka facessa OnniBumille viestiä laittamalla.


Koru-pipo on omani ♥ Tupsu on villalankaa, kovasti mietin vaihtoehdoksi mintunväristä tupsua, sekin olis ihana!  

Ja vielä synttärilahjaksi heppatytölle applikoitu pipo. Hepan kuva piirretty läpi omasta lapsuuteni värityskirjasta, ja yllättävän mukavan ilmeen sain heposelle aikaan, vaikka pelkäsin jotain horror-heppaa. Silmät ja suut on tosi vaikeita ja niin olennaisia applikaatioissa. 


Helikopteripipoa lukuunottamatta kaikki postauksen pipot on liian isoja tuolle Päälle, joten istuvuus on vähän niin ja näin ja neuloilla autettua. Mutta kyllähän tuo Pää pysyy kuitenkin kuvattaessa huomattavan paljon paremmin paikoillaan kuin lapsikullat samaassa tilanteessa. 


Mukavaista sunnuntaita kaikille! Ja olisko vaikka pipoarvonnan aika kohta taas?


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

<3