tiistai 19. helmikuuta 2013

Sinistä palloa tällä kertaa

Ja nyt taas on Metsolan joustofroteen laatu enemmän kohdillaan kuin ruskeissa tai pinkeissä palloissa oli. Mikäköhän syy? Pinkki oli ohutta, ruskea paksua mutta harmaantuu käytössä. Vihreä pysyy edelleen kaikista kymmenista pesuista huolimatta uudenveroisena. Uusimmat vaikuttaa ainakin esipesun perusteella paremmalta laadulta. 

Onkohan tehdas kokoajan sama, vai oliko välissä joku susikokeilu vai onko kyse jostain onkelmasta materiaalin toimituksessa? Koskaan ei tiedä mitä saa, ehkä ideana onkin tilauksissa mukana oleva jännitysmomentti, joka koukuttaa kokeilemaan onneaan kerta toisensa jälkeen? Sama strategia kuin rahapeli-firmoilla?Mutta siis nyt taas tyytyväisenä pallojen laatuun, kun hups vaan tuli tilattua sekä keltaista että sinistä. 


Sinisestä ompelin pikaisesti pikkunieidin kaverille synttärilahjaksi hihattoman paidan. Koko sellainen 116cm. Kaavan pohjana 1/13 Ottobren verkkopaita, josta sitten muokkasin kuitenkin olkasauman oikealle kohdalle ja levensin olkaa, ja suoristi ja pidensin helmaa. Malli taisi olla aika lyhyt oikeasti?

2 kommenttia:

Tanja K kirjoitti...

Voi että ärsyttää tuollainen laadun vaihtelu! Kun hinta on kuitenkin korkea. Mutta hyvä, että nyt oli kunnollista kangasta.

Anonyymi kirjoitti...

Laatu tosiaan vaihtelee kun itselläni metsolan valmistama sininen pallo jumpsuit värjääntyi kuten ruskeakin kangas aikoinaan :( Muissa kankaissa ei kylläkään ole ollut ongelmia.