keskiviikko 1. elokuuta 2012

OE-joustis on täällä(kin)

Tämä OE-joustofrotee Taikametsä on ihanaa!!  Kuosin design on Leena Rengon käsialaa. Raskin jo vähän reunasta käyttää, mutta tässä leveydessä ja parin metrin pituudessa ei vielä tunnu yksi vauvan paita missään.  Tämä on ihanaa, lämmintä keltaista, herkullista pinkin kanssa. 


Tämä paita lähti 1v lahjaksi ystävän vauvalle, ei kun siis isolle tytölle.  Ja omat neidit heti tilasivat samanlaisia paitoja itselleen. Saattaa olla että tulevat saamaankin tästä jotain pinkillä höystettyä. Pinkki resori Fabriinasta.  Neppihalkio tuli tähänkin askarreltua ilmettä antamaan. Oikean sävyn pinkkejä neppejä ei löytynyt, joten keltainen sai kelvata.


 
Ja jos OE-kangas nimitys ihmetyttää: tämä on tulosta uskomattomasta projektista, joka facebookin oe-ryhmässä joskus vuoden alussa(?) keksittiin. Kukahan mahtoi olla ensimmäinen ehdottaja? Koko ajan kasvava ryhmän porukka äänesti vuoroin materiaalin, kuosin ja värin ja Käpysen avulla kangasta tilattiin ensin 300m.  Ja kohta toiset 300m lisää, kun halukkaita ostajia kuulosti olevan. Minä muiden mukana jäin paitsi ensimmäisestä erästä, ja kiiiiiitos voi kiitos että sitä teetettiin lisää. Ahkerilla järjestäjillä riitti tekemistä arvontojen järkkäämisestä hurjaan leikkausurakkaan, toivottavasi nyt jo helpottaa. Tiedän ettei projekti ollut kaikkine käänteineen ihan helpoimmasta päästä, toivottavasti nyt jo alkaa olla pahin ohi. Minä täällä periferiassa vain olen iloinen ihanasta uniikista kankaasta!

p.s. keltaista Taikametsä-kangasta ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Tilaustyöt on tägätty tunnisteeksi vain mallin takia. Tämänkin paidan kaava on omani, ja minulta usein kysellään ja tilataan vaatteita malleissa joita blogissani on vilahdellut.

6 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Kaunis paita!

Peppi kirjoitti...

Herkut värit! Ihana yhdistelmä pinkki&keltainen. Harvemmin näkee ja ehkä just siks niin raikas :)

Anna kirjoitti...

Aivan ihanan herkullinen väriyhdistelmä ja suloinen paita!

Tanja K kirjoitti...

Hauska lukea tämän kankaan historia, itse kun en fb:ssa liiku! Aikamoisen hauska mutta työläältä kuulostava idea.

KiKiDuu kirjoitti...

Pinkki sopii kyllä niiin kivasti tän kankaan kanssa! Saattaa olla että joudun itsekin sitä tähän kankaaseen käyttämään, nam! :)

Hilla kirjoitti...

Tosi hyvin sopii pinkki tähän! Ehkäpä meidänkin neidit saa Taikametsästä jotain pinkki kaverinaan. :)