tiistai 7. elokuuta 2012

Feikkivirkkausta tyttövauvalle

Oi, minullakin on pätkä tätä ihanaa hempeää kangasta, mistä blogistit on tehneet vaikka mitä ihanuuksia. Mun ensimmäinen tekele on lahja pienelle tyttövauvalle, jonka tätönen olen. 
 
Koko n. 62cm ja kaava oman nutun muunnelma. 


Kangas taisi tulla minulle Royal-tuotteelta, alareunan pitsi Fabriinasta ja nepit lieblingstückelta. 


Toivottavasti on saajan ja pukijoiden mieleen.

10 kommenttia:

Carovarium kirjoitti...

ihan varmasti on! mä ainaki tykkäisin :)

Silja kirjoitti...

Todella ihana!! Hyvin sopii tuo pitsi alareunaan :)

Peppi kirjoitti...

Tulipa söpö ja tuo ei ainakaan kutita tai paina, niinkuin virkattu vois tehdä.

Tiina kirjoitti...

Ihana!!! Ja hyvä, ilman huppua! Juuri kuten vauvoille pitääkin olla. <3

Anni kirjoitti...

Voi miten kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Ihme on jos ei miellyttäisi! On nimittäin ihastuttava! Miten nuo napitkin näyttää olevan justiinsa oikeaa sävyä. Ja kiitos ideasta, pitsi sopii tosi hyvin kankaaseen ja mullakin on sekä pitsiä että tuota ihanaa kangasta. T: Irmeli

Anonyymi kirjoitti...

Todella suloinen paita!:) Mulla olis kysymys, jos mitenkään jaksaisit vastata olisin tosi kiitollinen:) Haluaisin itelleni hankkia kunnon saumurin ja ois kiva kuulla alan ihmiseltä mikä merkki vois olla hyvä. Oon valmis maksamaan siitä vähän enemmän kunhan se on laadukas. Onko sulla itellä minkälaiset koneet käytössä? Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä:)

Taru

irinka kirjoitti...

Heippa! Kiitos kommenteista :D Ja kuulinpa senkin että saajatkin tästä tykkäsivät.

Taru: minä taidan olla aavistuksen huono vastaamaan juuri tähän saumurikysymykseen. Minulla nimittäin on itselläni 70-luvun teollisuussaumuri, eli voimavirralla toimiva vanhan uskollinen peli, jota varten työhuoneeseeni vedettiin jo rakennusaikana voimavirtajohdot. Muutetaanhan näitä teollisuuskoneita myös verkkovirralle, mutta sen jälkeisestä toimivuudesta/eroista en osaa tarkemmin sanoa.

Aiemmin käytin brother-merkkistä tavallista saumuria, sekin oli jo vanha kone, mutta todella hyvä silti. Ompelukoneista sanotaan että kannattaa ostaa kone joka painaa, eli sisäosat ovat kestävää metallia, ei kuluvaa hajoavaa muovia. Voisinko kuvitella että saumureissa voisi päteä sama sääntö? Ompelukonetta ostaessani 7v (niin kauan jo??!) sitten oli yksi periaate sekin että halvalla ei saa hyvää/pitkäikäistä, mutta että en myöskään tarvitse kirjovia tietokoneita, eli en sellaisesta halunnut ylimääräistä tonnia maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Noi vanhat teollisuussaumurit taitaa olla ihan parhaita tohon hommaan. Itekin haaveilen moisen löytäväni. Ompelukone multa jo löytyykin. Huomasin myös sitä ostaessa, että kaikenmaailman koristeompeleista ois voinut maksaa ittensä kipeeks. Nyt on kuitenkin perushyvä kone...kattoo kauan se jaksaa porskuttaa.

Mutta saumurin etsintä jatkukoon...:)

Taru

Helmi kirjoitti...

Hei :) Olen salaa käynyt ihailemassa töitäsi, mutta nyt oman blogin myötä saatan jättää jälkeeni kommenttejakin :) Kiitos inspiraatiosta Sinulle!!