keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Velour-haalarit ja Baby Basicx2

Oma poikanen kaipasi lukuisien kuviollisten haalarihousujen alle jotain yksiväristä yläosaa, ettei sulautuisi kaulurikuvissa näkyvään kuviolliseen sitteriin ja katoaisi ikiajoiksi sen uumeniin.


Ottobre 4/2011 Baby Basic-kaavalla ompelin turkoosin ja ruskean paidan, koko molemmissa 68cm. Mallissa on hauskasti nepit vähän etukappaleen puolella.  (Karmealla tavalla näkyy pöly tuossa ruskeassa paidassa...huoh.) 

Ruskeaan paitaan lisäsin vielä Michas Stoffeckelta tilatun Velours Motiven. Tällä kertaa onnistui kiinnitys heti paremmin kuin edellisessä kokeilussa. Nyt siis laitoin kuvan kohdalleen (pestyyn valmiiseen paitaan), laitoin päälle kaavapaperia ja painoin silitysraudalla työpöytää vasten 3 pisteellä noin 25s. Silityslauta on liian pehmeä, ohjeessa sanotaan. Kuvan annetaan jäähtyä ja irroitetaan paperi varovasti. Jos sitten näyttää ettei kuva ole kunnolla kiinni paidassa, voi silittää uudestaan sen kaavapaperin läpi.


 Metsolan Blossom-kankaasta ompelin vaihteeksi (taas) haalarihousut koossa 56/62. Nämä pitäisi saatella naapuriin, toivottavasti on mieleiset.


  Blossomista ompelin myös peruspipon trikoovuorella itselleni. Niin ja tänään tein pikaisesti vieraille etukäteis-joululahjat :) Isä ja poika 5kk saivat toivomansa samanlaiset apinapipot Kameleont designin trikoosta.  Eli suunnilleen sellaiset kuin täällä: vanha bloggaus keväältä.

6 kommenttia:

kewa kirjoitti...

aihhhh kyllä se blossom onkin ihana!!!

Ida kirjoitti...

Ihanat pikku blossomit!

Anni kirjoitti...

ihana kärpiäinen!

Nimetön kirjoitti...

Niin ihania taas! :)

Marja

Nimetön kirjoitti...

Voe mokoma, että on ihanie! Mahto vieraat olla ihan Saksasta saakka, jos ymmärsin oikein emosi puhheista. t. kitkalainen Onnilla:)

Nimetön kirjoitti...

Nämä haalarihousut on kerrassaan ihanat, kiitos niistä! Kovassa käytössä on ollu ja toivotaan et mahtuu vielä hyvän tovin päälle. t.naapurit :D