keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lisää apilaa ja traktoria

Blogataanpa vielä eiliset, kun ne tässä sateen hämärässä sain jo kuvattua.

Traktoripadan kaava edellisten väliltä, eli toivottavasti noin 104 tai sinnepäin. 2002 vuoden Ottobressä oli hauska poikien(?) helletoppi, jossa takakappale oli kädenteiden kohdalta selvästi kapeampi kuin etukappale. Kopioin idean; tietää siis hauskoja rusketusrajoja, tai muuten vain kesämies-fiilistä tämän topin käyttäjälle.
Vihreäapilainen vauvannuttu on traktorinutun kopio, tässä hitusen siistimmät kanttaukset; resoria kun oli reilummasti mistä leikata. Valmistuvista vauvanvaatteista osa lähtenee lahjoiksi, osa odottaa omaa käyttäjää. 
Pallo syntyi pienistä jämistä ja on täytettykin samalla leikkuusilpulla. Ja jahas, ystäväni pöly on päässyt myös kuvaan.
 P.s. tuntuu että olisi jo aika vaihtaa blogin pohjaa, mutta mutta...vaatisi taas ylimääräistä aikaa saada hyvä lopputulos aikaan. Saa ehdottaa ja auttaa.

2 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Turkoosi pohja ois hieno!! ja vähän freesimpi kuin tuo ruskea, vaikka sekin on kyllä hieno. Mullekin sais joku tehdä uusia taustoja ja bannereita. :D
Yhellä L-siskolla oli tänään päässä rattoripipo, tais olla just samaa kangasta.. :)

Anonyymi kirjoitti...

http://shabbyblogs.com/?page_id=108

SAtoja erilaisia pohjia. Kopioi koodin vain html gadgetiin vain miten se meni. Siel on ohjeet. Tai sit soittaa päivystävälle sairaanhoitajanörtille :)

-Eeva