sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Väriä ja ostoksia


Tammikuu jo takana, aamulla oli herätessä melkein valoisaa, no ei ainakaa ihan pilkkopimeää enää, että kevättä kohti jo mennään! Jee, valoa!  Ja väriä kiitos myös, pimeyden ja mustan tilalle!


Joulun alla teki mieli osallistua Niina Laitisen joulukalenterisukkiin, mutta enhän minä ehtinyt ja saanut aikaan. No tammikuulla Muita Ihania-blogissa aloitettiin #muitaihaniatalvisukat, ja niihin olikin pakko päästä mukaan. 


 Päivittäin tuli siis jatkoa ohjeeseen, ja noin parissa viikossa oli valmiit kirjoneulesukat. Mun värit valikoitui sen mukaan mitä kaapista löytyi, ja värikästä tuli. 
  
Tulin tammikuulla hankkineeksi uuden lelun Kone-Minnasta, ja kertookin varmaan aika paljon mun ompeluajasta, että paljoakaan en tuolla ole ehtinyt edes ommella. Muutamia keskenjääneitä kalsareita ompelin tuolla loppuun, ja kylläpäs se kulkikin mukavasti. Ei mitään tietoa hyppytikistä saumojen kohdilla tai vyötärökuminauhaa kiinnittäessä moninkertaiseen trikooseen saumoineen. Toivon ja uskon että hyvä peli tuli laitettua :D 

Suosittelen tuota Kone-Minnaa koneeen ostopaikaksi kenelle vain. Puhelimitse tai netissä voi ottaa heihin yhteyttä ja pyytää tarjousta, toimitus onnistuu postin/matkahuollon kautta minne vain ja varmasti pelaa myös huollot ym Kyöstin kanssa. Eikä ole edes maksettu mainos, vaan tyytyväinen asiakas, joka pitkään mietti Karnaluksin koneen ja tämän välillä, ja päädyin suomalaiseen firmaan. Tämä Bernina L220 on toki myös uudempi malli kuin Karnaluksin myymä Berninan peitetikkikone. (Vaikka kaipa sinnekin saavat jossain vaiheesa uudemmankin mallin myyntiin?)  


Sitten voisin esitellä teille vielä uuden tiikkikaapin joka halusi kirpputorilta muuttaa meille. Vähän hassultahan se ensin tuossa tuntui, pieneltä, ja tummalta, mutta ihana se on jokatapauksessa! Jos tuohon tilalle joskus löydän sen unelmien liinavaatekaapin, niin tälle löytyy tilaa ehdottomasti jostain toisesta huoneesta. 

8 kommenttia:

naurispelto kirjoitti...

Ihanan värikkäät muitaihania-sukat oot neulonut :) Minä olen vasta ensimmäisen sukan kantapäässä, värimaailma on vähän hempeämpi, mutta idea sama, että yhtään lankaa en ole projektiin ostanut.

irinka kirjoitti...

Kiitos! Ja näistä sukista jäi itselle fiilis, että voisi kokeilla vielä vähemmillä väreilläkin niin olisi enemmän tyylikkäät kuin railakkaat �� Niin monia hauskoja värivariaatioita löytyy instasta ja blogeista että vois etsiä kivoimman ja matkia..

Hannariina kirjoitti...

Oo miten kauniin värikkäät sukat! Omani ovat vielä bloggaamatta, juuri sain viimeisteltyä :) Ei kyllä ole näin kivat ;)

irinka kirjoitti...

Ha, varmaan on! Sulla oli upeat ne joulukalenterisukatkin, minä en olisi kyennyt pysyttelemään kahdessa värissä :D ehkä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat :) Kauniin kaapin olet löytänyt.
t.Aija

irinka kirjoitti...

Kiitos! Ja sulla oli aivan ihana keltainen kodinhoitohuone ♥ Pitäis tulla käymään :D

Kirsi kirjoitti...

Mistä olet ostanut noin ihanan nipun vetoketjuja? Kuin kevät olisi kuvassa!

irinka kirjoitti...

Heippa, tilasin ketjut Etsyn kautta Zipit Zippers nimisestä 'puodista'. Etsyssä on muutama muukin kaupppa jotka myyvät näitä ykk-vetoketjuja :)