keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Collegepaidat

Haa, nämäkin on  vielä postaamatta.  Joulukuun alussa oli ekaluokkalaisen syntymäpäivät, ja ompelin hänelle yllätykseksi uuden collegen.  Sitä ennen olin tehnyt ystävälle tilauksesta hupparin, joka oli  menossa lahjaksi, joten sekään ei ole aiemmin vielä päätynyt blogiin ettei paljastuisi :D 


Kaava molemmissa sama, mutta tyyli aika eri. Oma neiti on aika siro ja pienikokoinen, joten tuollainen toisille  (nuoremmille pojille) rento huppari on hänelle istuva peruspaita. 


Panda on leikattu Viljaminpuodin trikoosta ja ommeltu suoralla paikoilleen, toki kaksipuolisen liimakankaan avulla.  Samoin on kiinnitetty sateenvarjo ja kyynärpäihin paikat Metsolan ruutukankaasta.

Lieskahupparin lieskat ja letku on applikoitu ja hupun sisäpuoli on lieskojen kanssa samaa oranssia.


 Olisipa muuten ollut omakin poika tämän ottamassa. Tein kyllä hänelle myöhemmin oman samantapaisen hupparin kun pandakangas kotiutui ja teki mieli ommella pandoja joka paikkaan. mutta vielä se ei ainakaan saanut yhtä ihastelevaa vastaanottoa kuin tämä pikaisesssa sovituksessa jo. Kun ne lieskat siitä puuttuivat, mutta yritänpä senkin saada vielä kuvattua. 


4 kommenttia:

Heiri Mutkumiehaluun kirjoitti...

Upeat! :)

irinka kirjoitti...

Kiitos :D

Paimenpoika kirjoitti...

Kyllä on palomieshupparista tykätty täälläkin ja ihailua saanut osakseen. Kiitos vain!

irinka kirjoitti...

Kiitoskiitos!! :D Hyvä että on tykätty!