maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vauvanvaatepaketti ja virtuaalikakkua!


Tämä postaus on antanut odottaa itseään, jonkinlainen kaapista ulostulo nimittäin.  Viimeaikojen (ei työ-)ompelut on, niinkuin aiemmin kerroin, keskittyneet vauvan vaatteisiin. Ja syykin siihen löytyy, hyvin läheltä omaa napaa. 


Aivan, toukokuussa meille odotetaan pienokaista, ja onpa ollut ihana ommella pieniä ja vielä vähän pienempiä vaatteita tulokasta ajatellen. 

Kuvaan tälläsin vielä baby bootseja, tuttiketjuja, tumppuja ja sinivalkoisesta paratiisin puutarha-joustofroteesta ompelemani pienen lakin.
Tulokas on kumminkin ollut sen verran salamyhkäinen ultrissa käydessä, että sukupuoli on kysymisestä huolimatta vielä salaisuus meillekin ja vaatteiden värimaailma sen mukainen. 


Verson puodin räsymatosta ompelin huputtoman haalarin. Hukan perinnöstä pikkuruisen kietaisubodyn nepeillä. 

Sinappiresorinen kietaisubody on ommeltu omasta vanhasta topista, joka alkoi purkautua kanteistaan, mutta kangas oli ja on ihanan pehmeää ja hyväkuntoista vielä. Ja kaunista kuvioltaan.


Harmaaseen paratiisin puutarhaan hurahdin kunnolla, ja siitä tein sitten housujen lisäksi vielä jumppiksenkin.  


 Nämä seuraavat on tainneet näkyä jo aiemmin blogissa, kun vastaavia vaatteita samalla ompelin lahjoiksi tai tilauksesta, mutta isommassa koossa. Näissä koko sellainen 50/56cm,


Ja vielä toinen hukka-body. Ehdottomasti näin kankaan lopun vauvan vaatteena, ja tämän teinkin ensin. Tajusin valmista bodya katsoessa että koko on ainakin 62 ellei isompi, niin tein sitten pienemmän, joka tuolla ylempänä jo olikin.  


Ja jokerina...ei vaan sokerina pohjalla vielä Pikkupiltin kankaista syötävän aurinkoiset haalarihousut, JOS tulokas sattuisi olemaan tytön tyllerö. Muuten eiköhän näille pitäjä löydy, lahjana tai myytynä blogin kautta. Vauva-uutisen ja 400. postauksen (muoks. pöh, vasta 399. Pitääkin seuraavaksi joku arvonta laittaa?) kunniaksi virtuaali-tarjolla karkkista toffee-kakkua, välissä banaanin sijasta kiiviä paloina, joka antaa aikas raikkaan kirpeän keväisen maun!


Työompeluita on tarkoitus lopetella joksikin aikaa ensikuun puolella, mutta vielä on aikaa tilata ja nykyiset valmistunee normiaikataulussa. 

Ja vielä teidänkin iloksi netistä lainattuna omat fiilikset (niiden energisten päivien välistä). 


Jotta näinköhän tässä käy? :D

16 kommenttia:

naurispelto kirjoitti...

Onnea! Ihania pikkuisia vaatteita olet ommellut :) Miten siitä tuntuukin olevan niin ikuisuus tuosta vauva-ajasta, vaikka kuopus on kuitenkin vasta 2 v.

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Onnea! Teillä on samassa kuussa la kuin meilläkin, mutta en ole saanut aikaiseksi ommeltua vauvalle juuri mitään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ompeluksia <3 -P

Sanni/Helmiä ja sammakoita kirjoitti...

Tännekin tulossa toukovauva! Ihania vaatteita ja noin paljon! Itselläni tämä saamattomuus on jotain käsittämätöntä, eikä nuo parit leikatut bodyt taida koskaan valmistua... Onnea teille!

Susanna kirjoitti...

Onnea tulevasta vauvasta! Aivan ihania pikkuruisia vaatteita ♥

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Ihania vaatteita, pienenpieniä on niin ihana ommella ja varsinkin omalle!

irinka kirjoitti...

Kiitos! Meillä edellinen muksu tosiaan jo reilun kolme ja puoli vuotta, ja tulee sellaisia ahaa-elämyksiä muistellessa vauva-arkea, tarvikkeita ja tapoja, että sitäkin ja tätäkin oli. Jännä nähdä miten tutulta se vauva-aika sitten taas tuntuu :D

irinka kirjoitti...

Kiitos! Mulla taas on aika retuperällä isommille lapsille ompelut, ne tarpeelliset pertahousut jne.. just mietin myös voisko tilata ristiäisvaatteet jostain netistä, olisko noloa? (no ihan tilanteen mukaan, hyvinkin voisin tilata, mutta ajatuksena hyvä vitsi olevinaan, kun viimeisimmät juhlamekot on olleet pääsääntöisesti itsetehtyjä..)

irinka kirjoitti...

Kiitos! Vielä kun aika kuluisi äkkiä ja pääsisi pian käyttämään :D

irinka kirjoitti...

Ja onnittelut sinnekin! Vielä viimeistä kymppiä mennään!

irinka kirjoitti...

Onnittelut Sinullekin! Ja tiedä vaikka kun saat ne tehtyä, niin innostus iskee.. mun tämänkertainen pesänrrakennusvietti näkyy kai näissä sitten :D Muualla ei paljon näykään..

irinka kirjoitti...

Kiitos :)

irinka kirjoitti...

Kiitos! Ja tosiaan, pikkuruinen koko tekee näistä kyllä entistäkin söpömpiä!

annilinnea kirjoitti...

Paljon onnea! Aivan ihania vaatteita vauvalle!

NorppaStiina kirjoitti...

Valtavasti onnea! Näin ´ahkerana´ kommentoijana olen aikaisessa liikkeellä ;)
Aivan ihania kaikki vaatteet! Tuo mustavalkoinen räsymatto jumppis on aivan valloittava!

Kätsä kirjoitti...

Google kuvahaun kautta päädyin blogiisi. Aivan ihana vaatesetti!!! <3