maanantai 24. helmikuuta 2014

128senttistä paitaa

Uusi nettikauppa se pikkuhiljaa etenee, aina välillä. Ompelukonekin laulaa, mutta blogi on hiljainen.  Omat muija-sukat valmistui 50km hiihtoa seuratessa ja jokunen uusi kangaskin löytyy taas varastosta, kunhan vaan vielä päivitän ne jossain välissä. 

Yläkuvan 'raato'paita omalle neidille.


Neonpinkki-harmaa paita synttärilahjaksi naapurin neidille. 


Ja Metsolan kankaasta mekkotunika toisen naapurin neidille synttärilahjaksi. 


 Tämän viikon lauantaille ei ole vielä tullut kutsua kenenkään syntymäpäiville, mutta jos tulee, niin yritän ehtiä taas paidan ommella.  Koko mielellään sellainen 128cm niin voin hyödyntää pöydällä pyöriviä kaavoja.


Ja ihan tässäkin mainittakoon että tilasin mustaakin merinovillainterlockia myös varastoon. Siitä tulee ihania villavaatteita ja kypärälakkeja, tilauksesta tällä hetkellä. 


Ja työn alla tästä mustasta on yksi herkullinen visio jonka pian täälläkin esittelen.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mekkotunika ollut ahkerassa käytössä ja niin mieluinen! Se toinen naapurin neiti kiittää ja niijaa vielä kerran :)

inka kirjoitti...

Me voidaan pitää synttärit ensi viikonloppuna. koko 128 käy oikein hyvin ja esim. tuo ruotokuvio, vähän kuitenki pojan mallisena. ;)

irinka kirjoitti...

Kiitän naapuria kommentonnin vaivasta, mukavaa on löytyää täältä viestiä :D Ja taisinpa yhtenä päivänä kaukaa bongatakin tuon päällä ihan. (K tosin rutisi yhtenä päivänä että miksi aina pitää vielä jotain 'tehtyä', eikä aikonut seuraaville synttäreille tuoda... Minä kyllä meinasin että teen silti ja tuon itse :D..! Että älä huoli jos änkeydyn ovelle. Ja vielä muille selvennykseksi selittelyä, eli aina halutessaan on lapset saaneet myös kaupasta valita jotain pientä lahjaksi, se kun tuntuu olevan mieluinen ja tärkeä homma synttärikutsun kolahtaessa kohdalle.)

Oijoi, minen huomannu Inka, vaikka oon kai minä käyny kurkkimassa tällä blogissa, tullaan seuraavana viikonloppuna vaikka!!