keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ruohonvihreää ja kirkasta pinkkiä

Neidit sai edellisten perään reippaan ruohonvihreät velourhousut. 
(ja minä vältin taas vähäksi aikaa housuostokset netti-tai livekaupoissa, kun niitä kaikin puolin kelpaavia on hankala löytää.) 


Isommat n. koko 116cm, tosin kankaan pituus meinasi olla aika nafti, niin madalsin vyötäröä ja korotin resoria ja lyhensin lahkeita ja pidensin lahkeresoreita. Neiti tykkää ja on hyvän mittaiset/korkuiset vielä jalassakin.  Pienemmät 98cm.


Tykkään kun malli on tuollainen niukka, perus-väljät Saimit on alkaneet kyllästyttää, ja velourleggarit tuntuu liian vähäisiltä vielä pohjoisen kevään housuiksi. Näissä malli on slimmi ja alle kuitenkin sopii sukkahousut tai ohuet kalsarit. 

Tässä siis ihan selväsi uusi lempparimalli/kaava housuille. 
Velour Liebeltä, Resori lienee Hannan Kangas tai Royal-tuote.


 Molemmat halusi taskut, vaikka en millään olisi malttanut käyttää niiden näpräämiseen aikaa.. Pienempiin tein yhden pussittavan reisitaskun, isommalle tuollaiset onnettomat pienet neliöt, kun isompia kangaspaloja ei ollut jäljellä :O 
Hyvin käytetty kangas siis.


Ja laitetaanpa tämäkin tänne; ihuna kettu-paita pienemmälle neidille.  Tämän piti olla nuorimmaiselle, mutta kun valmista vaatetta silmilläni mittailin, sehän onkin enemmän neidin kokoa, joten saakoon veli vasta siskon käytön jälkeen.


2 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Reippaat - vihreä-pinkki on yks lemppari väriyhdistelmistäni :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat, ja tuo kettukangas on vaan aina yhtä ihana :) t.kaija